Keystone logo

18 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kestävä liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kestävän kehityksen opinnot
 • Kestävän talouden tutkimus
 • Kestävä liiketoiminta
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (18)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kestävä liiketoiminta

  Yleisesti kutsutaan neljän vuoden tutkinto, kandidaatin tutkinnon voi kestää missä tahansa kolmesta seitsemään vuotta loppuun. Tämän tutkinnon ansiosta tutkinnon suorittavat uraa uusissa ammateissa, jotka saattavat olla korkeampia maksamalla enemmän mahdollisuuksia nousevaan liikkeeseen. Ohjelmia on saatavilla monilla opintoaloilla.

  Mikä on kestävän liiketoiminnan kandidaatti? Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita edistämään terveellisiä ja turvallisia yhteisöjä liiketoiminnan kautta, voivat olla kiinnostuneita tämän ohjelman toteuttamisesta. Luokat voivat kulkea tyypillisten liiketoiminta-aiheiden, kuten viestinnän, markkinoinnin, hallinnan ja kirjanpidon ympärille. Lisäksi oppilaat oppivat ekologisista ja sosiaalisesta älykkyydestä ja kestävyysmalleista. Ne voivat myös opiskella kemiaa, biologiaa ja muita tieteitä ymmärtämään paremmin yrityksen ympäristövaikutuksia.

  Kestävän liiketoiminnan tutkintoon johtavien taitojen hankkimiseen kuuluu innovaatio, ongelmanratkaisu ja kriittinen ajattelu. Nämä taidot voivat hyödyttää opiskelijoita sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

  Ohjelman valinnassa on useita tekijöitä, kuten kustannukset ja opintojen pituus. Yksityiskohtaisia ​​tietoja lukukausimaksuista saa suoraan ottamalla yhteyttä kouluihin. Opiskelijat voivat odottaa 3-7 vuoden täyttävän tutkinnon ohjelman vaatimusten mukaan.

  Kestävän liiketoiminnan tutkinto valmistelee opiskelijat pääsemään liiketoiminnan maailmaan tuoreella näkökulmalla pitkän aikavälin kannattavuuteen ja ympäristövaikutuksiin. Työtehtäviin voi kuulua henkilöstöpäällikkö, kestävän kehityksen konsultti, tuotantopäällikkö, kestävän kehityksen rahoittaja, projektipäällikkö, strategian johtaja, liiketoimintatiedonsiirto ja liiketoiminnan kehittämistyö. Nämä työpaikat voivat olla hyvin tuottoisaa ja jopa sallivat ylöspäin suuntautuvan liikkeen.

  On olemassa monia vaihtoehtoja niille, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan Bachelor kestävän liiketoiminnan, mukaan lukien yö-ja online-luokat. Ohjelmat löytyvät paikallisesti ja kansainvälisesti, ja ne voivat olla osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Löydät oikean ohjelman sinulle, etsi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.