Keystone logo

153 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kestävän kehityksen opinnot
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (153)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot

Opiskelijat, jotka kallistua kohti kandidaatin tutkinnon kestävän hakea opinto joka ruokkii heidän intohimonsa säilyttämistä ja vaihtoehtoisten energialähteiden kehittämiseen. Kestävän kehityksen ohjelma rakentaa tietopohjan aloittaa uraa tai siirtyä syventävä tutkinto energian tutkimukseen ja hallintaan.

Joku voi kysyä, mikä on Bachelor in Sustainability? Monet yliopistot maailmanlaajuisesti tarjota jälkeisen, joissa käsitellään tapoja, joilla yhteiskunta voi tutkia ja laajentaa menetelmiä uusiutuvan energian tuotannon, sekä laajentaa julkista koulutusta koskevat säilyttäminen maapallon resursseja. Tässä opinto, perustutkintoa opetussuunnitelman voi sisältää kemian, biodiesel energia, tietokoneavusteinen laatiminen, käyttö vähentäminen, fysiikka, hybridi sähköjärjestelmät, mekaaninen kunnossapito, vaihtoehtoisten energialähteiden sovelluksia ja tuulienergia.

Kandidaatin kestävän kehityksen auttaa valmistautumaan opiskelija menestyksen Emerging, monitasoinen ja nopeasti muuttuva ala. Ohjelma kuten tämä voi yhdistää tieteen, matematiikan ja tuotannon luokat suunniteltu rakentaa taitoja tiimityöhön. Ura menestystä uusiutuvan ja kestävän energian järjestelmät voivat vaatia tällaista taitoa sekä käytännön tuotantotekniikkaa ja viestintä.

Ohjelman kustannukset vaihtelevat kouluittain. Saadaksesi tarkat tiedot lukukausimaksuja ja palkkiot, ota yhteyttä Hakutoimisto koulun valinta.

Ylempää tutkinto avaa ovia useita alueita energiateollisuuden, mistä laitokseen toiminta koulutukseen ja kattavuutta. Ura vaihtoehdot voivat sisältää vesivoima lähettäjää, tuulipuisto teknikko, huolto sähkömies ja kaupallisia asentaja. Ei voi olla mahdollisuuksia energia Tilintarkastajan energia-analyysi tai jopa avaruusteknologiassa.Kestävyys astetta voi olla perusta uran siviili-, sähkö- tai ympäristötekniikka.

Yhteiskunnat ympäri maailmaa etsivät keinoja parhaan hyödyn resursseja heillä on, sekä luoda ja kehittää energiavaroja, jotka ovat uusia. Kestävyys osoitteita, mikä tekee ekologisesti järkevää planeetan ja kollektiivista hyvinvointia. Voit aloittaa oman polun määrin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.