Keystone logo

17 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kiinteistöjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kiinteistövälitys
  • Kiinteistöjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kiinteistöjohtaminen

Pursuit of kandidaatin tutkinto antaa mahdollisuuden kehittynyt opetusta yliopistotasolla painottaen valittuun kenttään. Tutkinto vaaditaan sisäänkäynti moniin uraa. Opiskelijat voivat myös käyttää kandidaatin tutkinnon kuin pohjatyötä jatkoi opintojaan maisterin tasolla.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Real Estate Management? Johtajat kiinteistöjen vastaavat käsittelyyn muiden omaisuutta tarkoituksenaan ylläpitää arvoa ja maksimoida tuottopotentiaalin. Opiskelijat saavat ymmärrystä arvostus, kehittäminen, hallinta ja välitys. Näyte kurssit ovat laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin, vuokrasopimukset, vuokralainen, viestintä, sopimukset, taloustiede, ja kiinteistöjen lakia. Arvostus taidot hankitaan opetusta arviointimenetelmiä, portfolioanalyysi, ja suuntauksia, jotka vaikuttavat kiinteistöjen arvot.Tutkimukset kattavat hallinnon asuin- ja liikekiinteistöjen, vanhempi olo, ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja.

&nbsp

Edut tutkinnon voi nähdä henkilökohtaisella tasolla sekä uralla etenemisessä. Yksilöllinen kasvu toteutuu kehittämällä analyyttisiä ja ihmissuhdetaidot. Myös tietoon saatua ohjelmaa voidaan soveltaa opiskelijoiden yksityiselämän parantamiseksi omaisuutta päätöksiä.

&nbsp

Ohjelma mahdollisuudet ovat saatavilla maailmanlaajuisesti vaihdellen kustannusten mukaan paikkaan ja opetussuunnitelman. Voit selvittää paras yksittäinen valinta, opiskelijoiden pitäisi tutkia erityispiirteet kunkin vaihtoehdon heidän henkilökohtaisia ​​tavoitteita ajatellen.

&nbsp

Opittuja taitoja harjoittaa kiinteistöjen hallintaa tutkinnon ovat suuren kysynnän työpaikalla. Valmistuneet ovat varustettu työtä useilla eri aloilla. Työpaikat ovat saatavilla hallintaan ja kehittämiseen, maankäytön suunnittelu, maanmittaus, kiinteistösijoitus, ja arvostustasot.Valmistuneet ovat myös päteviä toimimaan konsultteja leasing, markkinoinnin, investointien suunnittelu ja hankinta ja hävittäminen omaisuutta. Luettelo mahdollisille työnantajille kuuluvat kiinteistöalan yritykset, huoneisto komplekseja, julkinen asuntorakentaminen, loma-asuntoa, kaupallinen liiketoiminta tornit, teollisuusalueiden, ostoskeskuksia ja toimisto puistoja.

&nbsp

Ottaa ensimmäinen askel kohti haastavaa ja palkitsevaa uran kiinteistönhoito, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.