Keystone logo

18 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kosmetologian opinnot
Opintoalat
  • Kosmetologian opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot

Kandidaatin tutkinto on lähtötasona perustutkintoa tutkimus. Monissa tapauksissa opiskelijat valitsevat aihe tutkia kuten tieteen tai Englanti. Kandidaatin voidaan myös vastaanottaa käytännön kentän, jonka avulla opiskelija välittömästi aloittaa työskentelyn.

Mikä on kandidaatin kosmetiikka? Opiskelija oppii yksityiskohdat kosmetiikan kuten ihon, kynsien ja hiusten hoitoon ja meikki sovellus. Ne tulevat asiantuntijoita muotoilu ja ylläpitää hiusten ja antaa hoitoja, kuten kasvo-, jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi opiskelijat oppivat juosta Salon ja suorittaa sen hyvin soveltamalla liiketoiminnan periaatteita. Suoritettuaan ohjelman opiskelijat voivat tulla lisensoitu kosmetologit.

Poikamies kosmetiikka tarjoaa mahdollisuuden työskennellä läheisesti ihmisten ja mahdollistavat heitä uusien, ilmeikäs kampaus. Valmistuneet myös löytää monia mahdollisuuksia liikkua, koska ne voivat yksi päivä omistaa oman salongit.Lisäksi tutustutaan hyvää liiketoimintaa ja johtamistaitoja kautta kursseista.

Kustannukset kosmeettiseen ohjelmat vaihtelevat koulun valittu. Omistettu opiskelija voisi lopettaa ohjelman kahdessa vuodessa illalla ja online-luokat, ja siten säästää rahaa. Ennen valintaa, opiskelijat olisi tehtävä perusteellinen tutkimus varmista ohjelma täyttää kaikki niiden kasvatustavoitteita.

Valmistuttuaan opiskelijat voivat löytää työtä lukuisissa paikoissa. Ne voivat halutessaan työskennellä salongit kuten kampaajat, stylistit ja colorists. Ne voivat toimia myös salongit antaa kasvo- ja käsi-. Vaihtoehdot ovat saatavilla myös opiskelijoille ulkopuolella salongit. Opiskelija voi työskennellä kauneuden ja ihonhoitotuotteissa tai työskennellä hautajaistilat muotoilu äskettäin kuolleen. Lisäksi kynsien teknikot voivat työskennellä ihotautilääkäri tai podiatrist toimistossa ja tarjoavat hygieeninen jalkahoidot.

Monet online vaihtoehdot ovat käytettävissä kosmeettiseen ohjelmia.Aloittaa uuden uran, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.