Keystone logo

39 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kulttuurienvälinen tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kulttuurintutkimus
  • Kulttuurienvälinen tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (39)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kulttuurienvälinen tutkimus

Kandidaatin tutkinto on yleisesti saatavilla korkeakouluissa, yliopistoissa ja muissa korkea-asteen oppilaitoksissa. Aika voi vaihdella, vaikka se yleensä kestää 3-4 vuotta täydennyskoulutuksen suorittamiseksi. Opiskelijat ilmoittavat usein merkittävän tutkimuksen alueet, joihin he keskittyvät ansaitessaan tämän tutkinnon.

Monet potentiaaliset opiskelijat miettivät, "Mikä on interaktiivisten opintojen kandidaatti?" Tämä tutkinto voi kattaa monenlaisia ​​aiheita, muun muassa kulttuurienvälisen viestinnän, kielten, rodun, etnisen alkuperän ja uskonnon. Opiskelija voi ottaa luokkia naistutkimuksiin, kulttuuriantropologiaan, psykologiaan ja monimuotoisuuteen. Jotkut kulttuurienvälisiin opinto-ohjelmiin kuuluvat kandidaatinopettajat vaativat korkeakoulututkinnon hankkeen tutkintoon.

Monikulttuuristen opintojen tutkinnon suorittaneet ovat usein hyvin varustettuja taitoilla, jotka ovat kääntäneet kaikkiin elämänalueisiinsa. Heistä tulee taitavia konfliktinratkaisuun, he ymmärtävät erilaisia ​​näkökulmia ja pystyvät kommunikoimaan tehokkaasti.

Kaksoistutkimuksen kus- tannukset vaihtelevat koulusta toiseen riippuen erilaisista tekijöistä, kuten opintojakson pituudesta. Opiskelijan on punnittava huolellisesti kaikki vaihtoehdot löytääkseen heille paras koulu.

On monia mahdollisia uran odottavia jatko-opintoja. He saattavat tulla opettajille, sosiaalityöntekijöille, suurlähetystöhenkilöstölle tai terveydenhuollon työntekijöille. Myös potentiaalinen työ on leikkuulaitoksessa tai lähetyssaarnaajana eri nimityksiä. Maailman kulttuurien tuntemus, jota nämä oppilaat saavat, voi myös tehdä niistä houkuttelevampia yrityksiä varten, jotka toimivat ulkomailla. Opiskelijat voivat työskennellä myös valtionhallinnossa, kuten diplomaattisessa attheessa.

Yliopistot ja korkeakoulut ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin interkulttuurisen tutkimuksen. Jotkut koulut tarjoavat myös online-vaihtoehtoja niille, jotka tarvitsevat lisää joustavuutta tai asuvat kaukana paikoista kaukana kampuksesta. Aloita matkanne nyt. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.