Keystone logo

37 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kulttuurihistoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Kulttuurihistoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (37)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kulttuurihistoria

Toissijainen tutkinto tunnetaan kandidaatin tai ylioppilastutkinnon tutkinto ja vaatii sekä yleistä koulutuskurssit ja työselostukset liittyviä erityisiä merkittäviä. Kandidaatin tutkinnon ansaaminen yleensä avaa ovia parantamaan urakehitystä, lisäävät ansaintitehoa ja parantaneet elämää.

Mikä on kulttuurihistorian kandidaatti? Tämä on perustutkinto humanistinen tutkinto, joka keskittyy tutkimaan taiteen ja historian yhteyksiä vuosituhansia. Oppilaitoksesta ja opiskelijoiden kiinnostuksesta riippuen kurssi voi keskittyä museotutkimuksiin, kirjastomenetelmiin, taidekäsikirjoitukseen ja tulkkaukseen sekä muihin aiheisiin. Opiskelijat voivat erikoistua tiettyihin ajanjaksoihin, kuten esikolumbiaan liittyvään taiteeseen tai tulla yleistymisiksi valitsemalla kursseja, jotka käsittelevät monien aikakausien, kulttuurien ja historiallisten taiteen ja materiaalikulttuurin ilmaisujen tutkimusta.

Kulttuuriopinnot käsittelevät historiallisten ja nykyisten maailmankulttuuksien uskomuksia ja ideoita. Vaatteet ja ruokailutottumukset, rituaalit ja käytännöt sekä sukupuoleen ja rotuun liittyvät asenteet ovat vain muutamia tutkimusaloja ja luo ihmiskunnan ja maailman syvempi ymmärrys, joka voi johtaa sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehitykseen.

Oikea koulutusohjelma tarjoaa hallittavissa olevat kulut, kätevän sijainnin ja sopivan opintojen keston. Hyväksytty, hyvämaineinen ohjelma helpottaa asemaa helpommin.

Kulttuurihistorian kandidaatin tutkinto voi johtaa uraopetuksen akateemiseen keskiasteen tai keskiasteen oppilaitokseen. Tutkijat tulevat usein tutkijoiksi, professoreiksi ja julkisiksi älymystöiksi. Se on tarkoituksenmukaista koulutusta museon museon ohjaajana, historiallisena yhteiskunnallisena hallintovirkamieheksi, arkistona, taidehistorioitsijana tai konsulttina, joka työskentelee itsenäisesti tai konsulttiyrityksessä. Monien laitosten tyyppisten koulutusohjelmien kehittäminen on toinen potentiaalisen työllisyyden alue. Myös kulttuuriset historioitsijat voivat johtaa tutkimusorganisaatioita.

Kandidaatin kulttuurintutkimuksen ohjelmat löytyvät eri puolilta maailmaa eri korkeakouluissa, yliopistoissa ja verkkoinstituutioissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.