Keystone logo

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kuvajournalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular education type

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kuvajournalismi

Mitä on kuvajournalismi?
Kuvajournalismi on journalismin muoto, joka keskittyy tarinoiden kertomiseen kuvien kautta. Kuvajournalistit tallentavat ajassa hetkiä, jotka muuten saattaisivat jäädä huomaamatta, ja he käyttävät valokuviaan kertoakseen tarinoita ihmisistä ja tapahtumista, joita he käsittelevät. Joskus kuvajournalistit työskentelevät vaarallisissa tai vaikeissa tilanteissa saadakseen parhaat mahdolliset kuvat.

Mitä voin tehdä valokuvajournalismin tutkinnolla?
Valokuvajournalismin tutkinto voi johtaa uraan ammattivalokuvaajana tai valokuvajournalistina. Valokuvajournalistit työskentelevät usein sanomalehdissä, aikakauslehdissä tai online-uutisissa. He voivat työskennellä myös freelanceina ja tarjota palvelujaan useille asiakkaille. Jotkut valokuvajournalistit opettavat myös valokuvausta tai harjoittavat muuta siihen liittyvää uraa, kuten graafista suunnittelua tai verkkokehitystä.

Miksi opiskella kuvajournalismia?
Valokuvajournalismi on tärkeä tutkimusala, koska se tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisia taitoja ja tietoja jatkaa uraa journalismissa ja jakaa tarinoita ja kaapata hetkiä ajoissa kuvien kautta. Kuvajournalistit voivat käyttää kuviaan lisätäkseen tietoisuutta tärkeistä asioista ja antaakseen äänen ihmisille ja tapahtumille, joita he käsittelevät. Kuvajournalismi voi olla vaativa ala, ja laadukkaan työn tuottaminen vaatii paljon taitoa ja omistautumista. Valokuvajournalismin uran jatkamisen palkinnot ovat kuitenkin suuria. Valokuvajournalisteilla voi olla mahdollisuus matkustaa mielenkiintoisiin paikkoihin, tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja kertoa tärkeitä tarinoita

Valokuvajournalismin tutkintojen tyypit
Kuvajournalismin tutkintoja on useita erilaisia. Associate-tutkinto-ohjelmat valokuvajournalismissa kestävät tyypillisesti kaksi vuotta, kun taas kandidaatin tutkinto-ohjelmat voivat kestää neljä vuotta. Jotkut koulut tarjoavat myös valokuvajournalismin maisteriohjelmia. Nämä edistyneet ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja saattavat vaatia opiskelijoita suorittamaan opinnäytetyöprojektin.

Valokuvajournalismin koulutusohjelmat kattavat tyypillisesti aiheita, kuten valokuvaus, valokuvien muokkaus ja digitaalinen kuvantaminen. Opiskelija oppii myös valokuvajournalismin historiasta ja tämäntyyppiseen työhön liittyvistä eettisistä näkökohdista.

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.