Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Luovat alat Kuvanveisto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taidealan opinnot
  • Luovat alat
  • Kuvanveisto
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Luovat alat Kuvanveisto

Bachelor 's tutkinto on perustutkintoa astetta, että opiskelijat ansaitsevat seuraavat onnistuneesti päätökseen kolmesta viiteen vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelmaa. Valmistumisen jälkeen opiskelijat ovat valmiita aloittamaan uransa alalla niiden painopiste, tai etsimään korkeakoulutuksen jatko-ohjelmia.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Veistos? Tämä ohjelma keskittyy erikoistunut valmentaa opiskelijoita onnistunut taiteilijoiden, erityisesti koska kuvanveistäjiä. Useimmat ohjelmat vaativat opiskelijoita ottaa luokat, jotka altistavat heidät yleisin veistos medioissa, kuten metalli ja puu. Opiskelijat saavat usein myös mahdollisuuden kokeilla kätensä valu veistos. Tämän seurauksena opetussuunnitelma on riittävän laaja, jotta opiskelijat saavat teknistä taitoa useilla aloilla kun vielä pystyy keskittymään erityisesti keskipitkän.

&nbsp

Tämä tutkinto on erityisen edullinen, koska se parantaa opiskelijoiden 'luovuutta ja teknistä taiteellinen kyky.Nämä ovat keskeisiä komponentteja että taiteilijat on tuoda kaikki taidemuoto ollakseen menestyksekäs.

&nbsp

Nämä ohjelmat ovat yleensä vaihtelevat kustannukset kouluittain, perustuu suurelta osin koulun 's koko ja sijainti. Tarkempia tietoja lukukausimaksuja ja rekisteröintimaksut on saatavissa kunkin ohjelman 's Hakutoimisto.

&nbsp

Poikamies Sculpture on melko monipuolinen tutkinto. Valmistuneet näistä ohjelmista on kaikki työkalut, joita he tarvitsevat uraa ammattimaisena kuvanveistäjiä. Näitä samoja taitoja voidaan soveltaa useita muita tapoja, kuten malli päätöksentekoa arkkitehtuuri ja sisustus. Joka vuosi, valmistuneiden määrä myös mennä täyttämään kengät niiden opettajat ja professorit, rakentaa uran veistos ohjaajia.

&nbsp

Veistos on erittäin palkitsevaa polku tutkimuksen, ja monet opiskelijat etsivät ilmoittautua ohjelmia eri puolilla maailmaa joka päivä.Jos olet kiinnostunut löytämään ohjelma, aika aloittaa haun on nyt. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.