Keystone logo

201 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kyberturvallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Teknologian opinnot
 • Informaatioteknologia
 • Kyberturvallisuus
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (201)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kyberturvallisuus

  Bachelor in Cyber ​​Security ohjelma opettaa oppilaita tunnistamaan tietokoneen haavoittuvuuksia, tunnistaa digitaalisen hyödyntämistä ja ehkäistä tai korjata vahinkoja. Valmistuneet ovat valmiita torjumaan verkkohyökkäykset ja turvatoimet pannaan täytäntöön monenlaisia ​​asetuksia, joissa tietokonejärjestelmiä ja arkaluonteisia tietoja.

  Mikä on Bachelor in Cyber ​​Security? Tämä perustutkintoa astetta valmistaa opiskelijoita estää, havaita ja korjata tietokoneen tietoturva-aukoille. Hakkerit suorittaa verkkohyökkäykset käyttää tai käsitellä arkaluonteisia tietoja tallennetaan organisaation tietokantoihin. Ohjelman osallistujat rakentaa vahva tietopohja verkon turvallisuus, salaus, sovellusten turvallisuus, sähköinen kaupankäynti ja web turvallisuus, tietokannan hallinta ja turvallinen laitteisto järjestelmien suunnitteluun. Nämä työkalut mahdollistavat opiskelijoiden luoda suojattuja tietotekniikkajärjestelmien yrityksille, sairaalat, virastot ja sotilastukikohtia.Valmistuneet ovat taidot löytää haavoittuvuuksia, kun rakennus ratkaisuja, joilla estetään hyökkäyksiä ja rikosteknisen tiedon näyttää missä iskut ovat tapahtuneet ja tunnistaa niiden alkuperä.

  Opiskelijat hyötyvät altistuminen lisää erikoistuneita turvallisuuden aiheita tietojärjestelmien ja laitteistojen lisäksi ydin tietojenkäsittelytieteen ja järjestelmän ylläpitoon kursseja. Osallistujat löytää tämä kehittynyt taito asettaa hyödylliseksi löytää uramahdollisuuksia turvallinen verkostoituminen, sähköinen kaupankäynti, herkkä hallituksen tai armeijan ohjelmia ja monia muita arvostettuja teknologian tehtävissä.

  Tämä kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää yleensä kolme tai neljä vuotta. Kuitenkin aika ja opetusta hinnat vaihtelevat riippuen yksittäisistä ohjelmasääntöjämme. Yksilöt kiinnostunut tietoturva tutkinnon voi tutkia kunkin toimielimen Lisätietoja ohjelman kesto ja opetusta kustannuksia.

  Ohjelma valmistuneet ovat monenlaisia ​​uramahdollisuuksia.Paikka, jotka käyttävät erikoistuneita saamaansa tietoa tietoturva-ohjelmiin kuuluu tietoturvan insinöörejä, järjestelmä analyytikot, järjestelmän turvallisuus konsultit, tietokannan valvojat ja ohjelmistojen arkkitehdit. Erikoistunut cryptographer ja digitaalisten oikeuksien ammatilliset asemat ovat saatavilla myös valmistuneet. Nämä kannat löytyvät julkisen ja yksityisen sektorin, nykyisten yritysten asetukset ja kansallisten, valtion ja kuntien virastot.

  Yksilöt kiinnostunut tietoturva voi löytää oikean toimielimen jatkamaan määrin etsimällä laaja tietokanta kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.