Keystone logo

12 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Lähi-idän tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Lähi-idän tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Lähi-idän tutkimus

Saudi-Arabian, Pohjois-Afrikassa ja koko Lähi-idän alueella on tullut poliittisesti ja kaupallisesti kriittinen, kandidaatin Lähi-idän Studies on saavuttanut arvon ainutlaatuinen ammattilaisen työkalu. Tämä tutkinto valmistaa opiskelijaa välittömästi työtä tai harjoittaa maisteriksi alalla.

Mikä on kandidaatin Lähi-idän Studies? Tämä on erikoistunut määrin, että varustaa opiskelijoiden tietämystä asioiden yhä korkean profiilin alue maailmassa. Tämä opinto antaa kehittyneen koulutuksen politiikan ja kaupallisen maisema tämän keskeisen alueen, johon on lisätty keskittyy historian ja kansainvälisiä suhteita. Tutkielman suorittamisesta tuottaa vivahteikkaan tietoa haasteista alueella. Tämäntyyppinen ohjelma voi sisältää kursseja alueelliset uskonnon, median ja liike erikoisuuksia.

Opiskelijoilla on monia syitä jatkaa kandidaatin Lähi-idän Studies.Jotkut haluavat saada taitoja viestintä ja kriittisen ajattelun että tutkinto antaa lisäksi luontainen osaamista kansainvälisistä suhteista. Lisäksi tämäntyyppinen aste voi auttaa ammattilaisia ​​saada korkeamman palkattuja työpaikkoja.

Kustannukset jatkaa tämän verran voi vaihdella perustuu toimielimelle, kuten voidaan aika saada astetta. Opiskelijan kannattaa perusteellisesti tutkia mahdollisia toimielimiä.

Tutkinto Lähi-idän tutkimukset voivat valmistautua ammattilaisia ​​työhön kääntäjänä, opettaja tai yksi monista liiketoimintaan liittyvissä tehtävissä. Nämä kannat ovat enemmän kysyntää ja odotetaan komento korkeita palkkoja. Degree vastaanottajat on strategista ja ideologinen tietoa muodostamaan tehokkaita strategioita harjoittavat liiketoimintaa alueella. Tämä voi kääntää monenlaisia ​​hallituksen tai armeijan yhteyshenkilön kantoja samoin.

On olemassa kasvava määrä ohjelman vaihtoehtoja opiskelijoille jatkaa tämän jännittävän opintojen lukien joustavat verkkokursseja. Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.