Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Kandidaatin tutkinnot (Kandidaatti) sisään Laadunvalvonta 2023

4 Kandidaatti Ohjelmat sisään Laadunvalvonta 2023

Yleiskatsaus

Aikana tutkimuksen, joka tyypillisesti kestää neljä vuotta, kandidaatin on yksi myönsi astetta, koska se on usein tarpeen jatkaa edelleen koulutukseen. Ohjelma tämänkaltainen voi keskittyä tieteen, taiteen, matematiikka, humanististen tai useita muita Tutkimuskohteita.

Mikä on Bachelor in Quality Management? Tämän tyyppinen tutkinto antaa opiskelijoille lisätietoja laadunvalvonta. Kautta luokissa, kuten tekniikan laadun, työturvallisuuden, tilastollinen prosessinohjaus, laatujärjestelmät, taloudellisuuteen laatu, markkinoille saattamisen jälkeistä valvontaa ja tilintarkastuksen laatua, opiskelijat oppivat valmiudet lisätä tuottavuutta valmistus tai teollisuusyritys. Jotkut kandidaatin tutkinnot tällä painopistealue antaa hieman yleisempi lähestymistapa laadunhallintaan.

Ottaa tutkinto laadunhallinta on hyötyä monille opiskelijoille, koska se osoittaa työnantajat he pystyvät auttamaan pitämään yhtiön maine yläpäätä syvällistä laadunvarmistusta. Monet lähtötason ja keskitason johtotehtävissä vaativat kandidaatin tutkinto.

Kuten pidätte toteuttavat tämän verran, sinun täytyy harkita kustannus. Opetusta voi vaihdella suuresti perustuvat koulun ja opiskelija. Esimerkiksi yliopisto Yhdysvalloissa voi olla erilainen kustannuksia in-tilassa opiskelijoita, out-of-state opiskelijoiden ja kansainvälisten opiskelijoiden.

Kun olet kandidaatin Quality Management, saatat olla valmis aloittamaan lupaava ura useilla aloilla. Laadunvalvonta tarkastaja ja johdon konsultti on kaksi yleistä otsikot valmistuneiden tämän tai saman verran. Monet yritykset, jotka valmistavat tuotetta täytyy olla laadunvarmistuksen insinöörejä.Tämä tutkinto voidaan myös valmistella teitä jatkamaan maisteriksi, jotka voivat johtaa johtotehtävissä vastaavalla alalla.

Tuntuuko tämä ohjelma sopii sinulle? Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Johtamisopinnot
 • Laadunvalvonta
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto