Keystone logo

5 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kiinteistövälitys Laitoshallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kiinteistövälitys
  • Laitoshallinto
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kiinteistövälitys Laitoshallinto

Kandidaatin on yleensä ensimmäinen tutkinto hankittu opiskelijan akateemista uraa. Ohjelmat tarjoavat yleisen college koulutus sekä kehittynyttä osaamista ja taitoja valittu erikoisuus alueella. Tutkinnon voi käyttää sisäänkäynti haluttuun ammattiin tai pohjustamaan edelleen opiskeluun maisterin tasolla.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Facility Management? Isännöitsijät valvomaan toimintoja fyysisen ympäristön koordinoimalla organisaation tukipalveluja. He huolehtivat vieraat ja työntekijät ovat mukavia, jotta liiketoiminta voi sulavasti. Opetussuunnitelma keskittyy tarpeiden ymmärtäminen omistajien ja vuokralaisten sekä yhdistää teknologia, prosessit ja huoltohenkilöstö vastaamaan näihin tarpeisiin. Yleiset liiketoiminnan opinnot yhdistetään koulutusta talotekniikkaan.Kurssit voivat sisältää ylläpidon periaatteet, projektin johtamistaidot, kiinteistö suunnittelu ja kehittäminen, tilastot, taloustiede, ja HVACR järjestelmät (lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi ja jäähdytys).

&nbsp

Edut ohjelma sisältää kehittäminen kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun kykyjä. Nämä johtamistaidot voidaan saavuttaa tärkeitä tavoitteita ja parantaa elämänlaatua.

&nbsp

Kustannukset jatkaa Bachelor in Facility Management vaihtelee koulusta toiseen riippuen sijainti ja opetussuunnitelman vaatimukset. Mahdollisuudet ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Opiskelijat tulisi tutkia niiden vaihtoehtoja ja valita vaihtoehto, joka parhaiten vastaa niiden tarpeita ja tavoitteita.

&nbsp

Tutkinnon voi odottaa valoisa näkymät uran alalla. Yritykset, sairaalat, lentoasemat, hotellit ja tapahtumapaikkoja kaikki tarvitsevat päteviä ammattilaisia ​​koordinoida palveluja tiloissaan.Näyte työpaikkaa kuuluu johtaja tai suunnittelija rakennuksen tekniikoita, laitos johtaja tai johtaja, ja hallinnollinen huoltopäällikön kanssa. Osaaminen voidaan soveltaa myös työpaikkoihin liittyvien johtotehtävissä kuten arkkitehtuuri ja rakentaminen suunnittelija tai järjestelmien analyytikko. Muita johtotehtävissä ovat saatavilla catering, siivous ja turvallisuus organisaatiot. Tutkinnon voi haluta käyttää tietojaan ja taitojaan aloittaa oman palveluyrityksiä.

&nbsp

Ota ensimmäinen askel kohti jännittävä ja haastava ura. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.