Keystone logo

19 Kandidaatti Ohjelmat sisään Laulumusiikki 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Laulumusiikki
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Laulumusiikki

Kandidaatin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä kiinnostavaan alueeseen ja tutkia sitä syvällisesti. Tyypillisesti on olemassa myös joitakin yleisiä tutkimuksia koskevia vaatimuksia. Kandidaatin tutkinto voi olla ensimmäinen askel pitkässä tutkintotodistuksessa, joka päättyy tohtorin tutkintoon.

Kiinnostuneet oppilaat saattavat kysyä: "Mikä on kandidaatti lauluäänessä?" Tämä aste tarjoaa yleisesti voimakasta ja keskittynyttä ääneen ja oikeaan äänentuotantotekniikkaan liittyvää tutkimusta. Sen lisäksi, että opit laulamaan hyvin, useimmat ohjelmat edellyttävät myös musiikkiteorian, musiikkihistorian, vieraiden kielten, perusopin taitojen ja kokoonpanon suorituskyvyn kursseja. Operaatioissa, musikaaleissa ja konserteissa on yleensä suorituskykymahdollisuuksia.

Vokalimusiikin kandidaatin opettaa monia tärkeitä taitoja, kuten kurinalaisuutta ja hyvää työetiikkaa, jotka ovat arvokkaita monissa ammateissa. Opiskelijat saavat yleensä myös perusteellisen teknisen käsityksen siitä, miten musiikki kootaan.

Laulu-musiikin kandidaatin tutkinnon kustannukset riippuvat opintojakson pituudesta ja tutkinnon myöntäneestä laitoksesta. Huolellinen harkinta on tarpeen sopivan ohjelman valitsemiseksi.

Opiskelija, jolla on Bachelor in vocal Music, on muutamia mahdollisia urapolkuja. Tietenkin on tulla esiintyjä teatterivaiheessa, konserteissa, bändissä tai klassisissa paikoissa, kuten oopperassa. Monet opiskelijat tulevat opettajiksi julkisissa tai yksityisissä ympäristöissä. Toinen mahdollisuus, joka on avoin kandidaatin laulu-musiikille, on tulla taiteilijaohjaajaksi tai edustajaksi ja auttaa muita esiintyjiä rakentamaan uransa. Esittävät organisaatiot toisinaan myös palkitsevat taiteilijaohjaajia auttamaan taiteilijaryhmien ylläpitämisessä

Kandidaatin harjoittaminen lauluäänessä on jännittävä vaihtoehto niille, jotka rakastavat laulua. On olemassa monia laitoksia ympäri maailmaa valmis ja odottaa tarjota tätä tutkintoa. Aloita tänään etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.