7 Leivonnaiset programs found
Suodattimet
- Kandidaatti
- BSc
- BA
- BBA
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Leivonnaiset
7 Leivonnaiset programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Ranska
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli, Englanti
Esittelyssä
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts in Culinary Arts
- Port-Valais, Sveitsi
BA
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämä liiketoimintaan keskittyvä kulinaarinen tutkinto auttaa sinua rakentamaan perustan keittiön perusteille ja liiketoiminnalle yhdistämällä käytännön taidot akateemiseen tietoon. Valitse Culinary Arts, Pastry & Chocolate Arts tai Vegetarian Culinary Arts tai Pathways .
Mausi Sebess
Ammattimainen konditoria
- Vicente López, Argentiina
Kandidaatti
Etäopiskelu
Espanja
Ryhdy ammattitaitoiseksi leivonnaiskokiksi, joka hallitsee kaikki tarvittavat tekniikat työskennelläkseen maailman parhaissa konditorioissa vain 5 kuukaudessa. Tunnit ovat 100% verkossa, ja niissä on vaiheittaiset selitykset, jotka on tallennettu teräväpiirtovideoihin ja joissa näytetään sinulle kaikki yksityiskohdat, jotta opit tekemään klassisia ja moderneja makeita valmisteita, kakkuja, pieniä piirteitä, pieniä nelosia ja jälkiruokia levy, kuten mikään muu puoli. Täydennät oppimistasi myös kursseilla, jotka käsittelevät turvallisuutta ja hygieniaa työpaikalla ja elintarvikkeiden käsittelyä, ravitsemusta, juomia ja väkeviä alkoholijuomia sekä johdatusta viinimaailmaan. Mausi Sebess on ainoa instituutti, joka tarjoaa MasterChef -sertifikaatteja.
Escuela Hotelera De San Juan
Kansainvälinen leipomo- ja leivonnaisohjelma
- San Juan, Puerto Rico
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Kansainvälinen leipomo- ja leivonnaisohjelma kouluttaa opiskelijoita hankkimaan lähtötason työpaikan leipureina ja / tai konditorioina hotelli- ja palvelualalla kaupallisissa leipomoissa ja leivonnaiskaupoissa, hotelleissa, ravintoloissa ja / tai oman sopimuksen tekemisessä. Opiskelijat saavat tietoa hygieniasta ja sanitaatiosta, ravitsemuksesta ja ruokalistan suunnittelusta. Opetussuunnitelma sisältää teoreettisia ja käytännön laboratoriokomponentteja ja kenttäkokemuksia mestarikokin tai leivonnaisen kokin valvonnassa. Ainutlaatuinen painopiste on turvallisuusstandardeissa ja -menettelyissä sekä kaupan materiaalien, ruokailuvälineiden ja laitteiden hankinnassa ja käsittelyssä, mukaan lukien reseptien mukauttaminen ja valmistelu, sekä leivän, eurooppalaisten leivonnaisten, kakkujen, suklaiden ja klassisen ja modernin valmistus sisustustyylit sokerilla.
University College Birmingham
BS leipomo- ja konditoriatekniikassa
- Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta
BSc
Kampuksella
Englanti
Onko sinulla intohimo leivontaan? Haaveiletko suklaamieheksi tai patiseriksi tai jopa perustaa oman leipomoyrityksen?
Gugusan University Malaysia
Culinary Arts Managementin kandidaatti (Hons)
- Kuala Lumpur, Malesia
Kandidaatti
Kampuksella
Englanti
Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Tieteellinen kandidaatti leivonnaisissa
- Philadelphia, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen, Osa-aikainen
120 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Tulevat leipomot omistajat ja leivonnaiset kokit löytävät polun makea menestys meidän Associate of Science Pastry Arts-ohjelman.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonnaiset
Tutkimuksessa leivonnaiset liittyy oppimisen miten tehdä erilaisia leivonnaisia ja jälkiruokia. Tämä on hyvä valinta opiskelijoille, jotka toivovat tulla Kondiittorit, leipureita, tai kulinaarisia kriitikot.
Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.