Keystone logo

6 Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
  • Leivonta
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonta

Kandidaatin tutkinnon suorittamiseksi opiskelija ottaa erilaisia ​​kursseja ja keskittyy sitten tiettyyn opiskeluun. Nämä tutkintoihin tarvitaan yleensä useita vuosia, ja ne voivat yhdistää muodollisen koulutuksen käytännön oppimiseen. Korkeakoulututkinnon suorittaneilla tulee olla riittävästi taitoja suorittaa korkeammalla tasolla kuin hakijoilla, joilla ei ole tutkintotodistusta tai kokemusta.

Mikä on Bachelor in Baking? Tämän alan harjoitteluun liittyy leipomotuotteiden valmistamiseen liittyvää taidetta ja tiedettä. Opiskelija oppii ainesosat ja menettelyt erilaisten ruoan valmistukseen. Ne voivat erikoistua tiettyyn leivontatuotteeseen, kuten leivonnaisiin, leipiin, kakkuihin tai gluteenittomiin menetelmiin.

Bachelor in Bakery -ohjelmassa opiskelijat saavat kykyjä, joita he tarvitsevat menestyäkseen yleisten taitojen lisäksi. Kiihottavat leipurit oppivat noudattamaan ohjeita, hallitsemaan aikaa ja varastoja ja laskemaan tuotokset. Formal training valmistaa tutkinnon suorittamaan jatkuvasti tuotteita, jotka vetovoima kuluttajille.

Kandidaatin tutkintojen kustannukset vaihtelevat laitoksen mukaan. Yleiset korkeakoulut ja kulinaariset tai vieraanvaraiset koulut tarjoavat tämän kurssin, ja mahdolliset opiskelijat voivat haluta vertailla kuluja jokaiselle vaihtoehdolle. Suurin osa kokopäiväisistä ohjelmista kestää neljä vuotta, mutta nopeutetut suunnitelmat voivat olla saatavilla.

Valmistuneet, joilla on kandidaatin tutkinnon leipomisessa, voivat löytää työpaikan leipureina tai leivonnaisten kokit. Jotkut leipurit myyvät uunista kuumia esineitä, kun taas toiset valmistavat valmisruokia tai valmis leipoa tuotteita kaupoissa, yrityksissä tai laitoksissa. Ammattikorkeakoulututkinnot ovat riippuvaisia ​​siitä, millaisia ​​leivonnaisia ​​he menestyvät. Leipomo-ohjelmat voivat myös tarjota koulutusta liiketoiminnan perustekijöille valmistaakseen oppilaita avaamaan omat leipomot tai hoitamaan olemassa olevia toimintoja.

Yliopistot ja kulinaariset koulut ympäri maailmaa tarjoavat Bachelor in Leivontaohjelmat. Online-kursseihin voi kuulua reseptien opiskelu ja videoiden katselu ja edellyttävät, että opiskelijat käyvät kotona tai lisensoidussa laitoksessa. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun hallinnolliseen toimistoon.