Keystone logo

21 Kandidaatti Ohjelmat sisään Lentäjäkoulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ilmailu
  • Lentäjäkoulutus
Opintoalat
  • Ilmailu (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Lentäjäkoulutus

Valmistuttuaan lukiosta useimmat opiskelijat ovat valmiita kandidaatin tutkinnon suorittamiseen. Tämä perustutkinnon akateeminen palkinto tarjoaa paremman käsityksen tiettyyn opiskeluun. Opintojakson suorittaminen voi kestää 3-5 vuotta.

Mikä on pilottikoulutuksen kandidaatti? Ohjelma on suunniteltu opettamaan oppilaita ohjaamaan ilma-aluksia. Jotkin yliopistot voivat tarjota pilottikoulutusta lentokoneille tai helikoptereille. Suuri osa koulutuksesta sisältää käytännön kokemuksen lentämisen ja lentosimulaattoreiden käytön. Ennen kuin lähdet kohti ohjaamoa, tutkijoiden odotetaan suorittavan vaaditut kurssit, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin lentoliikenteen harjoittajat, ilma-aluksen suorituskyky, lentotekniikan analyysi, lentoturvallisuus, lennon fysiologia, koti- ja kansainvälinen navigointi, miehistön resurssien hallinta, ilmailulaki ja kehittyneet helikopterijärjestelmät.

Ohjaajien on oltava taitavia johtajia, päätöksentekijöitä ja resurssienhoitajia, joten ei ole yllätys, että tämä kandidaatin tutkinto auttaa opiskelijoita parantamaan näitä taitoja. Johto-, päätöksenteko- ja rekrytointivalmiuksien ansiosta tutkinnon suorittaneet ovat kilpailukykyisempiä hakijoita ja menestyvät todennäköisemmin heidän henkilökohtaisessa elämässään.

Pilottikoulutuksen kandidaatin kustannukset voivat vaihdella suuresti. Osittain se riippuu koulusta ja ohjelman kestosta. Paras tapa saada arvio on yliopistojen välittäminen suoraan.

Ilmeisin uran tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden kanssa on pilotti. Tämä uratie voi kuitenkin olla monipuolinen. Jotkut opiskelijat lähtevät pilotoimaan kaupallisia suihkukoneita, merenkulun lentokoneita, yksityisiä lentokoneita ja maataloushelikoptereita. Muita uramahdollisuuksia ovat lentoturvallisuustutkijat, ilmailuohjelmajohtajat, harjoittelijat, operatiiviset asiantuntijat, lennonjohtajan huoltohenkilöt ja ilmailun suunnittelijat. Tutkijat voisivat jopa käyttää tätä tutkintoa asteen koulutuksen lisäämiseksi.

Opiskelija voi osallistua kandidaatin pilottikoulutusohjelmaan eri puolilla maailmaa tai verkko-ohjelmaan. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.