Keystone logo

60 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalous ja taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Liiketalous ja taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (60)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalous ja taloustiede

Tutkinto Taloustieteiden tarjoaa opiskelijoille tietoa perusperiaatteiden taloustieteen ja miten ne vaikuttavat kansainvälisen rahoituksen, julkisen politiikan ja liikkeenjohdon. Valmistuneet ovat valmiita pitkälle koulutusohjelmien tai uran monien yritysten ja rahoitusalan aloilla, sekä valtion ja kaupallisille organisaatioille.

Mikä on Bachelor in Business and Economics? Perustutkintoa liiketoiminnan ja taloustieteen tutkinto antaa opiskelijalle laaja perusta taloustieteen käsitteitä ja niiden sovelluksia liiketoiminnan ja rahoituksen. Opiskelija oppii käsitteet tuotannon, jakelun ja kulutuksen vaikuttavat globaalin liiketoiminnan ja hallituksen suhteet ja kansainväliset rahoitusmarkkinat, sekä yksittäisiä yrityksiä ja yhteisöjä. Ohjelman osanottajat tutkimuksessa pankki-, corporate finance, investointien ja arvopapereiden sekä taloudellista analyysia. Opiskelijat voivat keskittyä kursseista kohti etujaan tai uraan liittyviä tavoitteita.Tutkimuskohteita sisällä ohjelma sisältää ekonometrian, pääoma- ja hedge-rahastoihin, kansainvälisen rahoituksen ja liiketalouden.

Opiskelijat hyötyvät Taloustieteiden koulutusohjelma monin tavoin. Lisäksi oppimisen analyyttisiä ja laadullisia lähestymistapoja ratkaista taloudellisia ongelmia, osallistujat oppivat ymmärtämään, miten suhdanteet vaikuttavat päätökset yrityksissä.

Ohjelman rakenne ja pituus vaihtelevat yliopistosta, ja sen seurauksena, kokonaiskustannukset vaihtelevat toimielimissä. Useimmat perus ohjelmat vaativat kolme neljän vuoden tutkimuksen. Kiinnostuneet opiskelijoiden tulisi koulujen saada selkeä näkemys aikaa ja opetusta investointien yksittäisiä ohjelmia.

Valmistuneet hallussaan huomattavan tietopohjaa ja taito asettaa, että on arvokasta lähes kaikki yrityksen tai rahoitusta asetus.Taloustieteiden tutkinto on arvokas finanssi, sijoituspalveluyritykset, liikkeenjohdon ja kansainvälisiin kehityshankkeisiin. Valmistuneet ovat myös valmiita tehtävissä valtion ja kaupallisille organisaatioille, jotka vaativat taloudellinen analyysi ja varainhoito taitoja. Monet opiskelijat jatkaa tätä ylempää tutkintoa saadakseen jatko opinto-ohjelmia erikoisaloilla kuten ekonometriaa tai MBA.

Opiskelijat voivat löytää sopiva laitos etsimällä laaja tietokanta koulujen vertailla työselostus ja keskittymäalueita uransa tavoitteita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.