Keystone logo

73 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketoiminta-analytiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liiketalous
 • Liiketoiminta-analytiikka
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (73)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketoiminta-analytiikka

  Yläasteen jälkeen on mahdollista jatkaa kandidaatin tutkintoa yliopistossa tai korkeakoulussa. Tämä tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita yleiskoulutuskurssin lisäksi myös painopistealueen. Valmistuttuaan kandidaatin tutkinnon suorittaneet voivat siirtyä työvoimaan tai jatkaa koulutusta jatko-opintojen avulla.

  Mikä on Bachelor in Business Analytics? Tämä tutkinto voi valmistaa oppilaita käyttämään ja tulkitsemaan yritystietoja tavalla, joka parantaa liiketoimintaprosesseja. Esimerkkejä tyypillisistä kursseista ovat koodaus, tilastot ja todennäköisyys, rahoitusmarkkinat ja matemaattinen mallinnus. Useimmiten koulutusohjelmat edellyttävät vanhempia korkokiviä tai yritystoimintaan perustuvia tutkimushankkeita. Koulutuksen suorittaminen kestää keskimäärin 3-4 vuotta.

  Opiskelijat, joilla on Bachelor in Business Analytics voi saada vahvaa matemaattisia taitoja ja kyky tulkita tilastoja. He voivat oppia arvioimaan tietoja nopeasti ja toimimaan sen perusteella, mikä hyödyttää kaikkia elämän osa-alueita.

  On monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita kandidaatin Business Analytics. Koulun sijainti, osa-aikainen tai kokopäiväinen osallistuminen sekä ohjelman pituus vaikuttavat kaikki kustannuksiin. Opiskelijoiden tulee tutkia jokaista koulua, jossa he ovat kiinnostuneita löytämään parhaan mahdollisuuden.

  Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon suorittaneet voivat olla erittäin markkinoitavia ja heillä on paljon uraa. Jotkut valinnat saattavat olla tietojenkäsittelyalan asiantuntija suurelle yritykselle tai pankkien rahoitusriskiarvioija. He voivat tulla tieto- ja tietotekniikan konsultteiksi vakuutusalan yrityksille. Myös rahoitusalalla on työpaikkoja, kuten investointipankki tai osakemarkkinoiden analyytikko.

  Yliopistot ja korkeakoulut ympäri maailmaa tarjoavat Bachelor in Business Analytics. On myös laitoksia, joilla on online-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.