Keystone logo

9 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketoimintatiedon hallinta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liiketalous
  • Liiketoimintatiedon hallinta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketoimintatiedon hallinta

Opiskelijat kiinnostunut tietojenkäsittelytiede, analytiikan ja tietojärjestelmät yrityksissä usein päättävät työskennellä Bachelor in Business Intelligence. Tämä perustutkintoa koulutusohjelma antaa osallistujille käsitys suunnittelun ja hallinnan tietojärjestelmien liiketoiminnan asetuksia.

Mikä on Bachelor in Business Intelligence? Business intelligence tutkinto yhdistää käsitteitä tietojenkäsittelytiede, tiedonhallinta ja rahoitus. Opiskelijat koulutusohjelmassa kehittää vahva ja verkon hallinto, ohjelmointi ja tietokanta taitoja, kun opetella näillä alueilla sovelletaan yritystaustoja ja liiketoimia. Osallistujat voivat keskittyä teknisten radalla, valitsevat syvällistä suunnittelu, ohjelmistojen kehittäminen ja tietokannan hallintaan kursseista. Vaihtoehtoisesti opiskelija kiinnostunut enemmän liiketoiminnan puolella ohjelma voi keskittyä liiketoiminnan analysointi, korkeatasoinen suunnittelu ja rahoituksen käsitteitä.Kaikki valmistuneet jättää ohjelman perusta liiketoiminnan luokkien ja tekninen projektityö sopii opintoja tai uran analyysiin.

Opiskelijat, jotka haluavat monipuolista koulutusta tekniikan ja liiketoiminnan hyötyä business intelligence tutkinto. Luokat tarjoavat sekoitus taitoja, joita tarvitaan pikaisesti nykypäivän yritys- tunnelmaa. Ohjelma valmistuneet ovat perillä ole vain tietojenkäsittelytieteen ja tietojärjestelmät, mutta myös rahoitusalan käsitteitä ja miten Analytics voi olla hyötyä liiketoiminnan asetuksia.

Aika kuluu loppuun kandidaatin tutkinto vaihtelee yksittäisen ohjelman vaatimukset, ja opetusta vaihtelee toimielimissä. Kiinnostuneet opiskelijat pitäisi tiedustella kunkin toimielimen aikaa ja taloudellisia vaatimuksia.

Business intelligence tutkinnon haltijat ovat suuren kysynnän useimmilla toimialoilla.Taitojaan voidaan käyttää verkonhallinta ja tietojärjestelmien suunnittelu, tietokannan hallinta, ja systeemianalyysin. Järjestöt tarvitsevat myös ohjelman valmistuneiden osaaminen liiketoiminnan puolella teknologiaa, luoda kysyntää liike analyytikot, tekninen dokumentaatio ammattilaisia, konsultit, projektipäälliköt ja teknologian johtaa. Opiskelijat, jotka keskittyvät analytics löydät eri tehtävissä kehittyvällä alalla iso tietojen analyytikot.

Opiskelemaan voi löytää laitos, business intelligence työselostus ja keskittyä joka sopii heidän etujaan etsimällä laaja tietokanta kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.