Keystone logo

53 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liikuntakasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kasvatustiede
 • Opetusala
 • Liikuntakasvatus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (53)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Liikuntakasvatus

  Kandidaatin tutkinto tavallisesti seuraa lukion tutkintotodistuksen ja voi kestää kolme viisi loppuun, riippuen kunkin opiskelijan ainutlaatuisesta polusta. Neljässä vuodessa, jotka keskimääräinen opiskelija ottaa, tämä tutkinto voi tarjota syvällisempää tietoa tietyllä alalla. Valmistuneet voivat sitten neuvotella paremmista palkkioista ja tehdä suuremman positiivisen vaikutuksen alallaan.

  Mikä on fyysisen kasvatustieteen kandidaatti? Tämä tutkinto voi tarjota opiskelijoille tarvittavat taidot opettaa liikuntakasvatusta sekä yksityisissä että julkisissa peruskouluissa ja korkeakouluissa ja jopa päästä muille aloille, kuten urheilullinen valmennus ja henkilökohtainen koulutus. Kurssit vaihtelevat koulusta toiseen, mutta niihin voi kuulua liikuntafysiologia, urheilulliset vammat, pedagogiikka sekä henkilökohtainen ja yhteisön terveys. Monet ohjelmat tarjoavat kenttäkokemusta ja oppilaan päämäärän mukaan opiskelija-opetusmahdollisuudet.

  Opiskelijat, jotka hankkivat kandidaatin fyysisen kasvatuksen, usein jättävät kouluun laajan taitotiedon. Opetusmenetelmät ja terveys- ja wellnessvalmennus ovat arvokkaita ammatillisia voimavaroja, kun taas viestintä- ja johtamisvalmiudet palvelevat kaikilla elämänaloilla.

  Opiskelijan valitseminen fyysisessä kasvatuksessa edellyttää suunnittelua, varsinkin kun ajatellaan, että kustannukset voivat vaihdella laitoksesta toiseen. Ennen koulun sitoutumista tulevien opiskelijoiden on tutkittava eri paikkojen etuja ja haittoja varmistaakseen, että he valitsemaan sopivan vaihtoehdon.

  Vaikka monet fyysisen koulutuksen kandidaatin opiskelijoista tulevat koulukouluttajiksi, on olemassa monia muita uramahdollisuuksia. Tämä tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoille joustavuutta ja vapautta tutkia polkuja, kuten ulkoiluopettaja, henkilökohtainen kouluttaja, liikuntafysiologi ja urheiluterapeutti. Niille, jotka etsivät enemmän johtotehtäviä, kunto-ohjelmoija, kuntokeskuksen johtaja ja urheilutapahtumasuunnittelija ovat hyviä vaihtoehtoja.

  Monilla valinnoilla on fyysisen kasvatuksen kandidaatin tutkintoja. Erilaisissa kouluissa tarjotaan sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia ​​ohjelmia, ja etäopiskelu kurssien joustavuus on usein suosittua. Aloita prosessi, etsi ohjelmasi alla ja ota yhteyttä suoraan valitsemasi koulun maahanpääsytehtävään täyttämällä lyijy-lomake.