Keystone logo

98 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liikuntatiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
 • Liikuntatiede
Opintoalat
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (98)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Liikuntatiede

  Korkeakoulututkinnon suorittaneiden tulisi tietää kelpoisuusasteen saamisen eduista. Ohjelmat ovat saatavilla taiteen ja tieteen alalla, ja kun opiskelijat ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon, he usein oikeutetaan palkitsemaan ja menestyksekkään uran useissa eri ammateissa.

  Mikä on luonnontieteiden kandidaatti? Tämä tutkinto voi olla kiinnostunut uran valmennuksesta, kuntoilusta, liikuntakasvatuksesta, urheilun hallinnasta, urheilukoulutuksesta tai urheilun tieteellisestä arvioinnista. Opintojakson tarkoituksena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään anatomia ja fysiologia, kunto-ohjelmat, biomekaniikka ja valmennustapa ja teoria. Jotkin ohjelmat saattavat antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita painotuksensa, kuten harjoittelututkimus, urheiluurheilu tai suoritusanalyysit urasuunnittelun tavoitteidensa mukaisesti.

  Ne, jotka ansaitsevat urheilututkinnon tutkintoja, valmistellaan taidoilla ja tiedoilla, jotka hyödyttävät heidän henkilökohtaista elämäänsä sekä uransa. Esimerkkejä ovat kyky luoda kunto-suunnitelmat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, urheilun analysointi, ammattietiikka ja sosiaalinen vastuu.

  On tärkeää, että opiskelijat ymmärtävät erilaisten urheilututkimusohjelmien kustannukset ja vaatimukset eri puolilla maailmaa. Tarkat ja yksityiskohtaiset tiedot saattavat ulottua kouluille erikseen.

  Ammatilliset mahdollisuudet urheilutieteessä kandidaatin tutkinnon saajalle voivat vaihdella. Tutkinnon suorittaneet voivat odottaa saavansa kelpoisuusehdot esimerkiksi urheilun kouluttajan, avustajan tai päävalmentajan, henkilökohtaisen valmentajan, hyvinvointijohtajan, terveyden edistämisen asiantuntijan, ilmastointivalmentajan, liikunnanharjoittajan, urheiluseurannajan, työfysiologin, urheilun ravitsemusterapeutin ja sydäntautien asiantuntijan kaltaisiin kantoihin. Tämä tutkinto voi olla hyvä tapa aloittaa menestyvä, hyvin maksava ura.

  Urheilu-tutkinto-ohjelmissa on paljon opiskelijoita paikallisesti ja kansainvälisesti. Löydät oikean puolen etsiäksesi ohjelmaanne ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijylomake.