We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Luonnontieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ammatilliset opinnot
 • Luonnontieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Luonnontieteet

  Kun opiskelijat haluavat jatkaa jälkeisen tutkinnon alalla, että he eivät ole opiskelleet aiemmin, he tekevät usein poikamies ohjelman. Nämä tutkinnot antavat opiskelijoille kiinteä seos tarvitaan luokat eri aiheista ja luokat tekemisissä niiden aiotun tutkimuskohde. Ne ovat usein valmiiksi kolmesta kuuteen vuotta.

  Monet opiskelijat, jotka haluavat räätälöidä opintonsa tavoitteidensa uran tieteiden päättävät työskennellä Bachelor in Natural Science. Mikä on Bachelor in Natural Science? Tämä tutkinto antaa opiskelijoille perusteellinen tausta biologian ja kemian. Tutkinnon voi saada useita eri biologian tunneilla, kuten eläintieteen, ihmisen anatomia ja fysiologia ja mikrobiologian riippuen uransa tavoitteita. Ne voivat myös ottaa intensiivinen kemia kursseja, tilastoja ja tieteellistä kirjoittamista. Työ on usein vaaditaan tutkinnon suorittamisesta.

  Tutkinnon kandidaatin 's ohjelmia luonnontieteelliset tulla pois enemmän kuin niiden astetta.Heillä on usein enemmän tietoa ympäröivästä maailmasta. Ne voivat myös olla parempi kriittinen ajattelijoita, tiedottajia ja analysaattorit.

  Kustannukset on aina tärkeä näkökohta opiskelijoille. Kustannukset Bachelor in Luonnontieteiden vaihtelee suuresti yliopistosta toiseen ympäri maailmaa. Muut tekijät saattavat vaikuttaa maksaa niin hyvin, myös valtion asemaa, ulkomaiset oleskelleen aseman, ja onko apurahat on saatavilla.

  Opiskelijat, jotka suorittavat luonnontiede bachelor 's tutkinto on laaja valikoima uramahdollisuuksia niiden käytettävissä. He voivat valita uran koulutusta, terveydenhuoltoa, ja tutkimukseen. Jotkut suosittu uran kuuluvat opettaja, laboratoriohoitaja, tekninen kirjoittaja, kliinisen tutkimuksen asiantuntija, sekä elintarvikkeiden ja huumeiden analyytikko. Jotkut opiskelijat halutessaan tehdä tämän verran niiden perusta ja harjoittaa päälliköiden tai tohtorin ohjelmia liittyvillä aloilla. Ne voivat tulla lääkäreitä, sairaanhoitajia, ja tutkijat eri tieteen aloilla.

  Nykyään internet on helpompaa kuin koskaan innokkaita oppilaita valitsemaan ja soveltaa koulutusohjelmissa. Sinun tarvitsee vain etsiä oman ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.