Keystone logo

58 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Luovat alat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taidealan opinnot
  • Luovat alat
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (58)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Luovat alat

Kandidaatintutkinto suoritetaan peruskoulutuksen tai osakkuusasteen tutkinnon suorittamisen jälkeen, kun ohjelma on tyypillisesti 60-90 luottotuntia. Useimmat ohjelmat tarkastelevat laajasti yhden kurinalaisuutta, mutta eri koulutuslaitoksissa voi olla enemmän keskittyneitä koulutusohjelmia.

Mikä on luovan taiteen kandidaatti? Luovan taiteen ala on laaja kurinalaisuus, johon voi kuulua useita erikoisuuksia, kuten kuvataide, draama, musiikki, elokuva ja televisio sekä kirjoitus. Huolimatta erikoistumisesta, useimmat ohjelmat tarjoavat opiskelijoille perusteellisen historiallisen ja kulttuurisen taiteen taiteen ja mahdollisuuden käytännön oppimiseen nykytaiteen yleisimpiin välineisiin. Opiskelijat, jotka harjoittavat erikoistunnistetta syvälle valittuun välineeseen ja harjoittavat materiaalia yhä kriittisemmällä ja analyyttisellä tasolla kehittäessään koulutustaan.

Luovuuden luonnollisen taipumuksensa lisäksi opiskelijat, joilla on luovan taiteen kandidaatti, voivat oppia erilaisia ​​pehmeitä taitoja, ohjelmistotakkuja ja taideteollisuuden kaupallistamistekniikoita. Nämä kyvyt ovat valmistuneita kukoistamaan ammattiosastojen sisällä ja ulkona sekä johtajina että taiteilijoina.

Bursarin toimistot ovat usein käytettävissä avustamaan oppilaita budjetoimalla kandidaatin tutkintoon. Koska kahta ohjelmaa ei ole identtinen, oppilaiden tulee ottaa yhteyttä jokaiseen kiinnostavaan kouluun erikseen opetusinformaatiota varten.

Luovan taiteen kandidaatti tarjoaa jatko-opiskelijoille urhoja, joista jotkut eivät välttämättä ole suoraan taideteollisuudessa. Tyypillisiä ura-alueita ovat kuvittajat, graafiset suunnittelijat, valokuvaajat, kirjailijat, museoopettajat, museoiden kuraattorit, taiteen koordinaattorit ja markkinointipäälliköt. Koulutus on myös suosittu kenttä tämän tutkinnon haltijoille, ja monet opiskelijat löytävät taiteen osaamisensa suuressa kysynnässä paikallisesti toimivissa taideinstituuteissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Opiskelijoilla on erilaisia ​​läsnäoloehtoja ympäri maailmaa kandidaatin luovan taiteen alalla, ja jotkut ohjelmat voivat tarjota vaihtoehdon kokonaan online-koulutuskokemukselle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.