Keystone logo

25 Kandidaatti Ohjelmat sisään Maalaustaide 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taidealan opinnot
 • Kuvataide
 • Maalaustaide
Opintoalat
 • Taidealan opinnot (25)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Maalaustaide

  Ansaita Bachelor in Maalaus on ihanteellinen tilaisuus ihmisille, jotka haluavat opiskella monipuolisia näkemyksiä ympäröivän maalaustaiteen. Opiskelijat vastaanottaa tutkinto maalaus voi tulla vauras ja hyvin arvostettu taiteilijoiden erilaisia ​​siirrettävien taitojen. Kun opiskelijat ovat valmistui Bachelor in Maalaus, he voivat löytää peltotyöt kuvanveiston, valokuvauksen ja piirustus.

  Mikä on Bachelor in Painting? Tämä tutkinto on edelleen koulutusta, joka antaa opiskelijoille tietoa olennaiseen, kuten esitys ja näyttely, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyö, ja portfolio arvioinnin. Opiskelijat oppivat myös perusrakenneosia maalaus, kuten pinnoitusta maalilla ja siihen liittyvien kemiallisten väri aineiden pressut ja muita materiaaleja. Yksityishenkilöt voivat työskennellä kohti uraa, jotka parantavat luovuutta ja kannustaa ilmaisun ideoita, tunteita, ja sisempi visioita.

  On olemassa lukuisia syitä valita saada kandidaatin tutkinnon maalaus. Ohjelma opettaa useita taitoja, kuten graafinen suunnittelu, maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka, digitaalisen kuvankäsittelyn ja vuorovaikutteinen suunnittelu. Lisäksi poikamies tällä alalla antaa yksilöille kehittää henkistä ja luovaa osaamista edellytys menestyminen globaalissa muotoilun ja taiteen yhteisöjä.

  Kustannus vaihtelee koulun ja ohjelma pituus vaihtelee yhdestä kolmeen vuotta. On tärkeää, että olet riittävän tutkia opintojen varmistaa, että ohjelma tarjosi sopii tavoitteesi.

  Valmistuneet ovat suuren kysynnän useissa tehtävissä, kuten museoalan, galleria omistajat, arkistoijat taidehistorioitsija ja kirjastonhoitajat, yhteisö taide johtajat, avustukset asiantuntijat, taidekriitikkoja ja taidetta arvioijille. Opiskelija kehittää taitoja koskevia kysymyksiä itseilmaisun, restaurointi ja replikointi.

  Monet kansainväliset vaihtoehdot ovat käytettävissä ohjelman eri yliopistoissa. Online kurssit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa juurikaan pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.