Keystone logo

2 Kandidaatti Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Matkailu Majoituskeskuksen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Majoituskeskuksen johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidaatti Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Matkailu Majoituskeskuksen johtaminen

Kandidaatin tutkinto on akateeminen saavutus, joka osoittaa, että vastaanottaja on suorittanut perustutkinnon opetussuunnitelman. Yleensä kestää noin neljä vuotta, ja opintojaksolla on sekä yleisiä luokkia että luokkia valitulla erikoistumisalueella.

Mikä on Bachelor in Resort Management? Bachelor in Resort Management on ohjelma, joka keskittyy vieraanvaraisuuden, tapahtumien hallinnan ja markkinoinnin periaatteisiin. Kaikki tämä tieto on olennaisen tärkeää pyrittäville hotelli- ja lomamatkailijoille, ja se voidaan antaa kursseille, kuten henkilöstöhallinto, hotellien ja lomakohteiden markkinointi sekä matkailun ja matkailun periaatteet.

Jotkut ohjelmat tarjoavat myös harjoittelupaikkoja, jotta opiskelijat voivat harjoittaa vieraanvaraisuutta.

Tämän tutkinnon suorittaminen voi tarjota opiskelijoille etuja sekä vieraanvaraisuuden ympäristössä että sen ulkopuolella. Voit odottaa organisaatiosi ja konfliktinratkaisutaitoja parantavan, ja voit myös hioa kykysi vuorovaikutuksessa vieraiden kanssa ja hallita henkilöstöä.

Kuinka paljon se maksaa ansaita Bachelor Resort Management? Tämä riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien saamasi rahoitustuki, ohjelman perimät lukumäärät ja koulun sijainti. Yhteyden ottaminen päätoimipaikka on paras tapa saada luotettavaa tietoa.
Ilmeisin työpaikka jatko-opiskelijoille on lomapäällikkö. Kun olet suorittanut tämän ammatin räätälöidyn tutkinnon, olet sopiva paikkaan. Tämä on tuskin ainoa työpaikka mahdollisuus tutkinnon suorittaneille; kaikki ura-alueet vieraanvaraisuuden alalla olisivat hyvät edellytykset tutkinnon suorittaneille. Jotkut muut kannat, joita harkitsette, ovat hotellihenkilöstöpäällikkö, matkailu- ja markkinointijohtaja sekä vieraanvaraisuusalan konsultti. Voit halutessasi työskennellä itsenäisesti hotellissa tai lomakeskuksessa, mutta voit myös löytää itsenäisesti työtä.

Nämä mahdollisuudet ovat käytettävissä vain kerran hyppäämällä ja löytämään oikean koulun. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.