Keystone logo

10 Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinointitutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Markkinointitutkimus
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinointitutkimus

Kandidaatin tutkinto on suunniteltu korkeimman tason perustutkintoa astetta tietyllä alalla. Sen opintojen on rakennettu tarjoamaan ehdokas kanssa perustavaa tietoa parhaista käytännöistä ja teoreettinen perustuksista tietyllä alalla, samoin kuin sen historia.

Mikä on Bachelor in Marketing Research? Se on jossain määrin erikoistuneen opintonsa alikunnan markkinointia on eniten huolissaan mitä tekee mainonnan tehostamiseksi tai tehottomia. Ehdokkaat toteuttavat tämän verran oppia sekä yleiset periaatteet tehokasta mainontaa ja erityisiä keinoja strategioita varten kohderyhmille. Koulutusohjelmat tällä alalla on tapana saavuttamiseksi yhdistämällä perinteisen markkinoinnin kursseja ja erityisiä luokkia tällaista strategisen tutkimuksen antaa opiskelijoille taito asettaa, joka on suunnattu pysty tarjoamaan että tietoa asiakkaille ja työnantajille.

Edut kandidaatin tutkinnon markkinointitutkimus yli yleisempi asteen alalla on monia. Koska kenttä on sekä laaja ja monimutkainen, erikoistuminen avulla opiskelijat voivat parantaa kilpailukykyään saamalla käytännön taitoja, joita he tarvitsevat todennäköisesti ammattimaisesti.

Kustannukset tutkinto markkinointitutkimus yleensä vaihtelevat paljon riippuen yliopiston kotimaasta ja sen toimintamalli. Saat selville lukukausimaksuista kustannukset ovat tietyssä koulu, on parasta ottaa yhteyttä, että koulujen suoraan.

Hakijat, jotka läpäistyään kandidaatin Marketing Research yleensä löytää työtä mainosalalla, neuvoo yrityksiä ja asiakasyrityksille. Ne ovat elintärkeitä tiimin jäsenet tahansa strategisista mainos joukkue, ja ne myös taipumus työllistyä konsulttiyritykset jotka neuvovat virastojen ulkopuolelta samoin.

Useimmat koulutusohjelmien strategisen markkinoinnin myös vahva etäopetusta komponentteja.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.