Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Media ja muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Media ja muotoilu
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Media ja muotoilu

Kandidaatin 's tutkinto usein valmentaa opiskelijoita ammatillisen uran kautta yleistä luokat ja kurssien tärkeää erityisen suuria. Se voi kestää kolme-seitsemänvuosi suorittaa tämän tutkinnon.

Mikä on kandidaatin Media and Design? Tämä kandidaatin yhdistyy luokkansa oppimiseen käytännön kokemusta antaa opiskelijoille teknistä tietämystä tietovälineelle suunnittelu. Erityispiirteet ohjelma riippuvat toimielimelle, mutta monet keskittyvät projektinhallinnan, kehitys- teoria ja tuotantoprosessi. Kurssit tarvitaan tämän verran voi sisältää kehittyneet kuvitus, kirjoittaminen digitaalisen median, digitaalisen layout ja suunnittelu, uusia teknologioita, grafiikoita, kamera ja kuva, media tarinankerrontaa, ja graafisen suunnittelun ja taiteellisuus.

Suoritettuaan tämän tutkinnon opiskelijat voivat luoda sekä vuorovaikutteisia ja aktiivisia videoita, animaatioita ja grafiikkaa.Nämä taidot voivat johtaa lähtötason tehtävissä puoliväliin johtotehtäviin sisällä kasvava aloilla grafiikoita, tuotanto, pelaamista, videota tai suunnittelua.

Kun yrittää selvittää, onko tämä kandidaatin sopii sinulle, sinun täytyy harkita opetusta. Tyypillinen hinta riippuu siitä, missä koulu sijaitsee, missä asut, miten ottaa luokat ja kuinka monta luokkaa otat aikana lukukauden.

Bachelor Media and Design, voit löytää työtä eri aloilla. Jotkut opiskelijat päätyvät nimikkeitä kuten art director, projektipäällikkö, web designer, video editor, multimedia asiantuntija, pelisuunnittelija, animaattori, graafinen suunnittelija, mainospiirtäjä ja viestinnän johtaja. Tarkka paikka voit päätyä voisi riippuvat erikoistumisen, aikaisemman kokemuksen ja uraan liittyviä tavoitteita.

Kun selvittää mikä perustutkintoa ohjelma sopii sinulle ja urasi tavoitteita, sinun täytyy hakea kouluun.Onneksi hakuprosessi on melko yksinkertainen. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.