Keystone logo

32 Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediateknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Mediateknologia
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (32)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediateknologia

Kandidaatin tutkinto on yleensä korkein palkinto annetaan perusopetuksen. Valmistuneet tästä ohjelmasta voi joko siirtyä ura kantoja tai halutessaan työskennellä kohti edelleen akateemisen palkintoja. Koulutusohjelman kestää yleensä noin neljä vuotta loppuun; valmistuneet saada 120 lukukauden op heidän valitsemassaan opintoala.

Mikä on Bachelor in Media Technology? Tämä ohjelma keskittyy tarjoamaan perustan tekniikkaa käytetään digitaalisen median järjestelmien. Näitä ovat käytetyt tekniikat analysoinnissa tiedotusvälineissä, vuorovaikutteisen median tuotannon, jakelun digitaalisen sisällön, ja sukupolvi vuorovaikutteisen median. Klo Valmistuttuaan opiskelijat ymmärtävät eri laitteiden ja ohjelmistojen järjestelmiä käytetään tukemaan digitaalisen median. Valmistuneet voivat kehittää digitaalisen median hankkeita.

Painottaen luovuutta ja tuotanto, työselostus ohjelman valmentaa sekä käytännön säätiön sähkötekniikka, tietojenkäsittelytiede, ja digitaalisen median, ja keskittyä luovaan ohjelmien kehittämistä, sisällön, grafiikkaa, ja tiedotusvälineet. Valmistuneet ovat valmiita osallistumaan täyttämisessä ja jännittävä uran jatkuvasti kehittyvässä mediateollisuuden.

Kustannukset osallistumisesta tämän kandidaatin ohjelma voi vaihdella koulusta toiseen, varsinkin kun nämä koulut sijaitsevat useissa eri maissa. Tarkempia tietoja opetusta ja maksuja, kiinnostuneita henkilöitä tulee ottaa yhteyttä kouluihin heidän valintansa.

Digitaalisen median alan nopeasti muuttuvat ja kehittyvät. Tällä hetkellä paljon kysyntää henkilöille, jotka voivat luovasti tarjota Internetin kehitykseen, pelejä, ja tietojärjestelmät.Valmistuneet tästä ohjelmasta voi löytää uran suurten mediayhtiöiden, Internet-yritykset, ja multimedia yrityksiä. Job lehtiä ovat Digital Media Specialist, Digital Content Producer, Digital Campaign Specialist, Audiovisual Production Specialist, johtaja digitaalisten ja markkinointipäällikkö. Ura lupaavat jännittävä ja jatkuvasti muuttuva työ kokemuksia.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän ohjelmaan, katso koulunkäynti vaihtoehtoja ohjelman listalle. Käytä johtoa lomakkeet yhteyttä kouluihin. Lisätietoja, se on kätevä ja etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.