Keystone logo

12 Kandidaatti Ohjelmat sisään Metallurgia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Materiaalitekniikka
  • Metallurgia
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Metallurgia

Perustutkinto-ohjelmat valmistaa opiskelijoita tarjoamalla perus perustan opintoalalla. Nämä kiinteät rakennuspalikat, jotta opiskelijat voivat aloittaa uransa tai jatkaa saada ylempään tutkinto.

Mikä on kandidaatin Metallurgian? Tämä ohjelma liittyy tutkimuksen mineraalien käsittely ja uuttaminen. Opiskelija osaa tunnistaa fyysiset näkökohdat metallurgian, kuten työ metallien kanssa. Ohjelman osallistujat oppivat erottamaan välttämättömiä mineraaleja, puhdistaa suuria pitoisuuksia mineraaleja ja käyttää niitä tuotteiden muodostamiseksi. Ohjelman aikana opiskelijat oppivat valettu, väärentää ja pursota metallin ja miten kovuus ja lujuus näiden tuotteiden ohjataan eri prosesseissa.

Opiskelijat oppivat keskeisiä taitoja tehokasta tuotantoa ja parantaa energiatehokkuutta kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille. Kandidaatti Metallurgyn parantaa opiskelijan kykyä löytää asemaan tällä kasvavalla tieteen alalla.

Vaikka tämä kattava tutkinto on tarjolla kansainvälisiä yliopistoissa ympäri maailmaa, kustannukset opetusta vaihtelee riippuen siitä, mikä koulu opiskelija haluaa osallistua. Se on hyvä idea kiinnostuneille opiskelijoille yhteyttä hakutoimistojen ymmärtää uusimman ohjelman kustannuksista.

Opiskelijat, jotka valmistuu kandidaatin Metallurgia voivat löytää tutkijanuran, teollisuuden tai hallinnon, tai he voivat halutessaan jatkaa tutkijakoulu. Metallurgisen insinöörit työskentelevät malmin käsittelylaitoksia, jalostamoissa, terästehtaissa, metalli tantotehtaissa ja laboratorioissa. Alalla metallurgia kasvaa, koska mineraalien louhinta- ja hienosäätö on suuri kysyntä. Ei vain tämä on kriittinen kehittämiseen ja tuotannon eri tuotteita, se auttaa myös opiskelijat työskentelevät sekä ympäristöä.

Ihmiset, jotka eivät asu lähellä yliopisto voi silti ansaita ylempää tutkintoa metallurgian kautta online-ohjelmia.Tämä mahdollistaa opiskelijoiden ansaita astetta mukavuus kotiinsa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.