Keystone logo

1 Kandidaatti Ohjelmat sisään Muodin PR 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muoti
 • Muodin PR
Opintoalat
 • Muoti (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Muodin PR

  Poikamies Muoti PR on opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita huippumuotia ja suhdetoiminta, joka yhdistettynä, kääntää edistämään vaatemerkki tai merkit läpi erilaisia ​​luovia menekkimahdollisuuksiin. On olemassa lukuisia mahdollisuuksia tämäntyyppisen ohjelman sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

  Mikä on Bachelor in Fashion PR? Ohjelmat yhdistyvät käytännön työselostus muodin myynnin ja markkinoinnin käytännön harjoitteluja teollisuudessa. Tyypillisiä ensimmäisen vuoden kursseja Ohjelma sisältää johdanto PR ja media sisällä muotialan, johdatus suunnitella ja kulttuuriin, ja muoti kuvitus digitaalisen viestinnän. Upperclass kurssit voivat sisältää tyyli, brändäys, ja luova markkinointi. Ohjelma usein huipentuu sarjan erittäin yksilöllisiä hankkeita, työharjoittelu, ja salkun kehitystä.

  Kustannukset tämän ohjelman vaihtelee toimielimen ja sijainti, ja kursseista yleensä kestää kolmesta neljään vuotta loppuun.On tärkeää tuleville opiskelijoille tutkimukseen kouluun huolellisesti varmistaa ohjelma tarjosi sopii heidän tavoitteensa.

  Monet opiskelijat valitsevat Bachelor in Fashion PR lähinnä koska he haluavat työskennellä luovan ja dynaamisen alan. Ottaa tämä tutkinto antaa hyvän pohjan teollisuuden periaatteita ja SEGUE osaksi muodin maailmassa, joka on tunnetusti vaikea murtautua.

  Tutkinnon Bachelor in Fashion PR turvanneet työllisyyden aloilla muodin journalismin, ostaa, vähittäiskaupan hallinta, ja muodin markkinointia. Muotitalot pidä tämäntyyppisiä tutkinnon suuressa arvossa. On lukemattomia tehtävissä vaatesuunnittelua teollisuuden että opiskelija voi täyttää tämän tutkinnon alle hänen vyö, varsinkin PR Manager tai markkinointipäällikkö. Lyhyesti sanottuna, sinun tulee hallita mainetta suunnittelija, suunnittelu talo, tai brändin.

  Sarjat voidaan toteuttaa joko koko-tai osa-aikaisesti, kun työtään tämän tutkinnon.Jos olet jongleerausta osa-aikatyö, verkkokursseja voi olla hyvä vaihtoehto. Lukuun ottamatta harjoittelupaikkoja, monet yliopistot tarjoavat suurimman osan luokkien kaukaisilla oppimisen moduuli. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.