Keystone logo

122 Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (122)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilu

  Kandidaatin tutkinnot, kuten muutkin tutkinnot, voivat erikoistua tyypin ja kurinalaisuuden mukaan. Yleisimmät tyypit ovat Bachelor of Arts ja Bachelor of Science.

  Mikä on muotoilututkimuksen kandidaatti? Monimuotoisten alojen, kuten muotisuunnittelun, visuaalisen suunnittelun ja tuotesuunnittelun, suunnittelututkimukset ovat monitieteinen soveltava taide -tyyppi, joka tarjoaa opiskelijoille monia mahdollisia erikoistumismahdollisuuksia. Valituilla painopistealueillaan opiskelijat keskittyvät yleensä puoleen tai enemmän kurssinsa kuormitukseen oppimistekniikoille, hankkimalla käytännön taitoja ja kokemuksia, jotka ovat tarpeen jonkin monista alan erityisistä suunnittelutaidoista. Teoreettiset kurssit, kuten suunnittelun historia ja analyysit, voivat olla toinen osa opiskelijan akateemista painopistettä, loput tyypillisesti projektipohjaiseen työhön.

  Suunnittelututkimukset edellyttävät, että opiskelijat kehittävät monenlaisia ​​taitoja, jotka voivat tehdä heidän esityksensä erottua kilpailusta. Tyypillisiä osaamisalueita ovat ylivoimaisesti yksityiskohtainen ajattelu, kyky analysoida ja käsitellä suunnittelun heikkouksia sekä alan relevantteja ohjelmistoja.

  Kustannukset ja opetussuunnitelmat vaihtelevat eri yliopistojen välillä, ja ne voivat vaikuttaa monenlaisiin tekijöihin, kuten yliopiston sijaintiin ja luottoaikaan. Potentiaalisia opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä yliopistoihin taloudellisista tiedoista ennen hakemusta.

  Tutkijoiden ammattipätevyydet ovat graafiset suunnittelijat, teollisuussuunnittelijat, tuotesuunnittelijat, muotisuunnittelijat ja paljon muuta. Yksittäisen alan ammattilaiset voivat löytää työtä suoraan toimialansa sisällä, kun taas yleisempiä taustoja voivat tulla taidekasvattajat, taiteen koordinaattorit ja johtajatason markkinointiasiantuntijat. Suunnitteluyritykset, ohjelmistoyritykset ja verkkokauppiaat ovat yleinen ura-kohde niille opiskelijoille, joilla on tiukemmat tekniset taidot, kun taas museot, oppilaitokset ja studiot suosivat taiteellisesti suuntautuneempia.

  Tarjoillaan vankka internetyhteys ja työolot vastaamaan, monet opiskelijat voivat suorittaa verkko-opinnoissaan kandidaatinsa verkossa ja omalla tahdillaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.