Keystone logo

921 Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Muotoilun opinnot
Opintoalat
  • Muotoilun opinnot (921)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot

Kandidaatin tutkinto on ympäri maailman suosituimpia korkeakoulutusmuotoja. Monet opiskelijat, jotka haaveilevat urasta muotoilun parissa, voisivat hyötyä HuK-tutkinnosta—mutta mikä muotoilun kandidaatin tutkinto oikein?

Muotoilun kandidaatin tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia muotoilun perusteista monilla eri aloilla. Aloja voivat olla esimerkiksi arkkitehtuuri, kuvataide, graafinen suunnittelu, vaatesuunnittelu, teollinen muotoilu, pelisuunnittelu, multimediamuotoilu, tekstiilisuunnittelu, korusuunnittelu tai tuotesuunnittelu. Opiskella voi myös estetiikan perusteita, taiteen perusteita ja muotoiluprojektien käytännön asioita.

Muotoilun HuK-tutkinnon suorittaneet huomaavat nopeasti, että työllistyminen on helpompaa kuin ilman tutkintoa. Muotoilun kandidaatin tutkinto myös valmistaa tulevalle uralle, sillä opintojen aikana hankitut taidot ja välineet auttavat useiden eri alojen muotoilutehtävissä.

Rahapuoli on usein tulevien ja nykyisten opiskelijoiden suurin huolenaihe, ja siksi opiskelijoiden onkin tärkeää tutustua huolella kiinnostaviin oppilaitoksiin. Muotoilun tutkinnon kustannukset vaihtelevat ja niihin vaikuttavat oppilaitos, opinto-ohjelma ja opiskelumaa, ja niinpä vaihtoehtoihin täytyy tutustua taloudelliset realiteetit huomioonottaen.

Muotoilun tutkinnon suorittaneet voivat työllistyä monenlaisiin eri tehtäviin. Näitä voivat olla esimerkiksi multimediasuunnittelija, arkkitehti, teollinen muotoilija, vaatesuunnittelija, Web-kehittäjä, graafinen suunnittelija, kuvittaja, tuotesuunnittelija, valokuvaaja tai korusuunnittelija. Opinnoista voi tähdätä myös itsenäisen taiteilijan tai opettajan uralle.

Koska vaihtoehtoja riittää, ei ole mikään ihme, että muotoilun HuK- eli BA-tutkinto on niin suosittu. Jos kandidaatin tutkinto muotoilun koulutusohjelmassa kiinnostaa, aloita oikean ohjelman etsiminen jo tänään. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla.