Keystone logo

150 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikin esittäminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikin esittäminen
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (150)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikin esittäminen

Opiskelijoille, joilla on korvansa musiikille ja nautit soittimien soittamisesta toisten haastatteluihin, tulisi harkita kandidaatin saamista musiikkisuorituskykyyn. Tämän ainutlaatuisen musiikkitutkinnon avulla opiskelijat voivat tutkia musiikkimaailman mahdollisuuksia ja tarjota heille klassisen koulutuksen.

&nbsp

Mikä on musiikin suorituskyvyn kandidaatti? Se on toisen asteen koulutus, jonka avulla opiskelijat voivat laajentaa ja kehittää musiikin tuntemustaan. Musiikin suorituskyvyn tutkinnon suorittaneet opiskelevat musiikkia menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta kehittäessään esitystekniikoitaan. He voivat myös hioa musiikillisia standardejaan ja katsella musiikkia sosiaalistuvana voimana. Jotkin ohjelmat tarjoavat pitoisuuksia ääni-, näppäimistö- tai instrumentaalikentillä.

&nbsp

On monia syitä jatkaa musiikin suoritustasoa. Ohjelma herättää opiskelijoiden musiikin rakkauden, mikä tekee heistä enemmän intohimoisia muusikoita. Se tarjoaa myös musiikillisen perustan opiskelijoille viittaamaan, kun he alkavat laatia tai opettaa omaa oppilaitaan.

&nbsp

Kandidaatin kustannukset musiikin suorituskyvyssä eroavat usein yliopistojen välillä; Kuitenkin opiskelijat voivat odottaa tällaisten ohjelmien kestosta noin neljä vuotta. Ennen kuin he päättävät ohjelmasta, opiskelijoiden tulee tutustua laitoksen koeaikaan ja sisäänpääsyvaatimuksiin.

&nbsp

Musiikkitutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä säännöllisesti ammattimaisille muusikoille. Kuitenkin, jos opiskelijat haluavat enemmän istumista, he voivat opettaa julkisissa ja yksityisissä kouluissa tai perustaa omia studiot. He voivat myös perustaa omia ammatillisia musiikkiorganisaatioitaan. Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa korkeakoulututkintoa, huomaavat, että he ovat hyvin varustelluja vastaamaan tällaisiin haasteisiin.

&nbsp

On olemassa monia instituutioita ympäri maailmaa, jotka tarjoavat Bachelor in Music Performance. Kiinnostuneiden opiskelijoiden on kuitenkin aloitettava koe-musiikin valmistelu hyvissä ajoin. Pääsy musiikkiesitysohjelmiin on usein kilpailukykyinen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.