Keystone logo

85 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Musiikkipedagogiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Musiikkipedagogiikka
Opintoalat
  • Kasvatustiede (85)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Musiikkipedagogiikka

Kandidaatin tutkinto annetaan omistautuneille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet noin 120 luotto tuntia opintonsa valitsemillaan kentillä ja tyypillisesti merkitsee loppuun opiskelijan peruskoulun uran. Koulutusohjelmat kestää yleensä 3-7 vuotta, riippuen aiheen ja kurssin kuormituksesta.

Mikä on musiikkikasvatuksen kandidaatti? Tämä tutkinto valmistaa kaikenlaisia ​​muusikoita siirtämään tietonsa tuleville oppilailleen selkeästi ja tehokkaasti ja noudattaen nykyisiä standardeja. Opiskelijoiden odotetaan käsittelevän aiheita, kuten musiikin psykologian ja esityksen, vaiheistussuunnittelun, korvauskoulutuksen ja musiikkipedagogiikan. Ne yleensä myös suorittaa useita kursseja liittyvät eri välineitä he aikovat opettaa. Nämä voidaan ottaa rinnalle ydinluokkia, joihin liittyy historiaa ja matematiikkaa.

Opiskelun aikana opiskelijoiden on hallittava useita erilaisia ​​taitoja, jotka tekevät heistä tehokkaamman valituissa uransa ja henkilökohtaisessa elämässään. Nämä todennäköisesti sisältävät paranneltuja musiikillisia kykyjä, kykyä edistää tervettä tiimityötapaa ja parempia organisatorisia tekniikoita.

Musiikkikasvatuksen suorittamisen kustannukset vaihtelevat suuresti eri kurssilaisten kesken vain siksi, että opetus muuttuu rajusti eri koulujen ja isäntämaiden välillä. Hinnoittelun ja kurssin keston tarkistamisen tulisi olla mahdollinen oppilaan ensimmäinen askel, ennen kuin hän päättää koulusta.

Kandidaatintutkinto tällä alalla voi avata oven lukuisille täyttäville musiikkipohjaisille ura-alueille niille, jotka kykenevät päättämään ohjelman. Ensimmäinen näistä on musiikinopettaja tai musiikkiprofessori, joka on yleisimpiä ammattiin tutkinnon suorittaneille, joilla on jonkinasteinen lajike. Bändin johtaja on toinen erinomainen asema, jossa on mukana musiikkitieteilijä, yksityinen instrumenttiopettaja, musiikkikirjastotoiminta ja musiikin taiteen valvoja. Suurin osa näistä työpaikoista keskittyy voimakkaasti sekä musiikin suorituskykyyn että koulutukseen luokkahuoneessa.

Online-kurssit saattavat olla paras vaihtoehto opiskelijoille, joilla on täysi aikataulu tai olemassa olevat ura-alueet, mutta paikallisia ja kansainvälisiä vaihtoehtoja on tarjolla opiskelijoille, jotka haluavat perinteisemmän oppimiskokemuksen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.