Keystone logo

63 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkiteollisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkiteollisuus
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (63)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkiteollisuus

Yliopistoissa ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin 's tutkinto opiskelijoille, jotka läpäistyään perustutkintoa ohjelmaa. Pituus tällaisen tutkimuksen tyypillisesti kestää neljä vuotta. Bachelor 's tutkinto merkitsee koulumenestystä opiskelijoita, jotka suorittavat korkeakouluopintoja. Molemmat Bachelor of Arts ja Bachelor of Science astetta tarjotaan riippuen opiskelijan 's valittu suuria.

Mikä on Bachelor in Music Business? Bachelor in Music Business kattaa monia puolia musiikin alalla. Ne, jotka ilmoittautua kursseille oppivat monenlaisia ​​liittyvistä aiheista musiikkia ja liiketoimintaa, kuten markkinointi, hallinto, budjetointi, oikeudelliset kysymykset, ja digitaalisen median. Asiaan historia musiikkibisneksessä on myös opettanut. Sisäkorvan toiminnasta musiikkiteollisuuden analysoidaan, jotta ymmärtää, miten se toimii tänään 's maailman. Jotkut alueet pitoisuuksien kuuluu levy luominen, tapahtumien hallinta, taiteilija hallinta ja julkaiseminen.

Ansaita Bachelor in Music Business valmentaa opiskelijoita menestyksekkään uran antamalla heille tarvittavat tiedot ja taidot, miten navigoida musiikkiteollisuus.

Opetus on aina aihe kysymyksen, kun se tulee ilmoittautumalla yliopistoon. Kustannukset ja maksut vaihtelevat, koska on olemassa lukuisia maailmanlaajuisesti laitoksia, jotka tarjoavat Bachelor in Music Business.

Tutkinnon tämä ohjelma mennä pitämään onnistuneita positiot musiikkialan ammattilaisia. Jotkut kehittää omaa levy-yhtiöiden tai saada palkataan varten olemassa olevien. Taiteilija hallinta on uran mahdollisuus, että monet valmistuneet ryhtyä. Toimitusjohtaja taiteilija liittyy edistäminen, valmennus, varaus, ja kaiken kaikkiaan edustaa muusikko. Toiset tulevat kustantajat, jakelijat tai markkinoijat bändit tai levy-yhtiöiden. Kaikki musiikki liike uraa antaa tutkinnon mahdollisuuden laittaa ja taitojaan käyttää.

Jos olet mahdollinen opiskelija, joka haluaa ansaita Bachelor in Music Business, se 's viisasta tehdä joitakin kohdennetumpia etsimistä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.