Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede

Haluatko harjoitella uraa esittävän taiteen alalla tai klassisen musiikin alalla? Voit tehdä seuraavan vaiheen Bachelor in Music -ohjelmassa. Koulutusvaihtoehtoja ovat esimerkiksi suorituskyky, kritiikki, musiikkihistoria ja muut jännittävät harrastukset.

&nbsp

Mikä on musiikin kandidaatti? Tämä dynaaminen tutkinto on erinomainen tapa aloittaa elinikäinen uran musiikissa. Yliopisto-ohjelmana se tarjoaa sinulle kolmen tai neljän vuoden intensiivikoulutuksen oman musiikkikysymyksesi alueella. Voit erikoistua musiikin soittamiseen, musiikin tekemiseen, laulamiseen tai kirjoittamiseen. Monet menestyvät musiikkiharrastajat ja toimittajat saivat alkunsa kandidaatin musiikilla. Tämä tutkinto-ohjelma sisältää tavallisesti yksityiskohtaisen opinnäytetyön kiinnostavan aiheen tai ammatillisen tason johdanto-osastona musiikkikoulutuksen viimeisenä vaiheena.

&nbsp

Musiikkitutkinto voi tarjota sinulle monia etuja. Kandidaatin tutkinnon suorittaneet saavat jatkuvasti korkeampia palkkoja ja parempia tarjouksia kuin ei-valmistuneet. Kriittisen ajattelun taidot ja musiikkiteoria taidot, joita opit, maksaa monta kertaa musiikkiuran aikana.

&nbsp

Musiikin kandidaatin ei tarvitse olla kohtuuttoman kallista. Monet koulutusohjelmat tarjoavat taloudellista tukea tai osa-aikaista opetusta töissäsi. Ota yhteyttä valitsemallesi ohjelmaan saadaksesi lisätietoja yksittäisistä taloudellisista yksityiskohdista.

&nbsp

Kun olet suorittanut Bachelor in Music -asteen, voit jatkaa monenlaisia ​​musiikkiin liittyviä uran. Jotkut tutkinnon suorittajat kuuntelevat kansallisia sinfoniaorkestereita tai tekevät debyyttinsä oopperalaulajiksi. Muut tutkinnon suorittajat haluavat jatkaa opettamaan musiikkia peruskoulussa, lukiossa tai korkeakoulutasolla. Musiikin kandidaatti antaa sinulle myös taitoja, joita sinun on kirjoitettava klassisesta tai suosituista musiikista journalistina tai kirjoittajana. Tämä monipuolinen erikoisuus tarjoaa laajan valikoiman uravalintoja.

&nbsp

Musiikin kandidaatti voi olla avain täyttävään musiikilliseen uraan. Saat lisätietoja tutustumalla verkkosivujemme vaihtoehdoista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.