Keystone logo

54 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkituotanto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkituotanto
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (54)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkituotanto

Kandidaatin tutkinto on yleensä ohjelma, jota opiskelijat voivat harjoittaa yksityisellä tai julkisella yliopistolla. Sitä pidetään perusopetuksen korkeakoulututkinnoksi ja vaaditaan jatko-opintojen suorittamiseen.

Mikä on musiikkituotannon kandidaatti? Tämä tutkinto keskittyy äänenkorjaustekniikoihin, mukaan lukien digitaalisten resurssien käyttö. Opiskelija osaa nauhoittaa musiikintekijöitä ja manipuloida ääntä erilaisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Tosiasiallisen musiikillisen lisäyksen lisäksi opiskelijat voivat myös harjoittaa liiketoiminnan kursseja, kuten kirjanpitoa, markkinointia ja musiikkiliiketoimintaa. Musiikkituotannon tutkinto kattaa musiikin julkaisemisen ja jakelun sekä sen luomisen.

Opiskelijat, jotka harjoittavat kandidaatin tutkintoa musiikkituotannossa, voivat oppia erilaisten musiikki- ja äänityslaitteiden tuntemusta ja kehittää musiikillista kykyä. He voivat myös kyetä parantamaan ihmissuhdetaitojaan, sillä musiikkitietämyksen luominen edellyttää monien ihmisten yhteistyötä.

Kandidaatin tutkintojen kustannukset musiikkituotannossa voivat vaihdella opiskelijan valitsemasta koulusta ja maasta, jossa koulu sijaitsee. Kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää yleensä neljä vuotta.

Valmistuttuaan kandidaatin musiikkituotannosta opiskelija voi löytää töitä musiikkiteollisuuden eri tehtävissä. Luova prosessiin kiinnostuneet henkilöt voivat etsiä työtä lauluntekijänä tai muusikkona. Jos instrumentin laulaminen tai soittaminen ei ole houkuttelevaa, mutta valmistuneet haluavat edelleen osallistua musiikin luomiseen, he voivat hakea työn tuottajaksi. Valmistajina he voivat työskennellä suoraan taiteilijoiden kanssa tarkentamalla tallenteitaan ja saavuttaakseen erityisen taiteellisen vision. Yksityishenkilöille, jotka ovat kiinnostuneempia logistiikasta, tällaiset tahot, kuten taiteilijan edustaja ja musiikin jakelija, saattavat olla myös saatavissa tällä asteella. Valmistuneet voivat edustaa taiteilijoiden etuja sopimusneuvotteluissa levy-yhtiöiden kanssa tai osallistua albumien tuotantoon, myyntiin ja myynninedistämiseen.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita musiikkituotannon kandidaatista, voivat ilmoittautua ohjelmia, jotka tarjoavat sekä perinteisiä että online-luokkia yliopistoissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.