Keystone logo

12 Kandidaatti Ohjelmat sisään Myyntityö 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Myyntityö
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (12)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Myyntityö

  Kandidaatin tutkinto annetaan opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet työselostus oppilaitoksessa tai yliopistossa perustutkintoa ohjelma. Ohjelma vaatii tyypillisesti täysipäiväistä opiskelua nelisen vuotta ja loppuun 120 lukukauden op. Tämä tutkinto voi edustaa ensin polun kautta tutkijakoulu. Se voisi myös käyttää eteinen osaksi tyydyttävä ura.

  Kanssa, että perustiedot, yksilöt voivat ihmetellä, "Mikä on Bachelor in Sales?" Tämä ohjelma keskittyy usein ja taitoja tarvitaan vakuuttaa kuluttajia arvosta tuotteita tai palveluita. Kurssit tarjoavat käytännön, teknologian ja teoreettisia menetelmiä käsitellä nykyisen myynnin kysymyksiä. Aiheet voivat olla markkinoinnin teoriaa, teknologian käyttö ja digitaalisen median, myynnin etiikka, ja kuluttajien suhteet. Ohjelmaan voi kuulua joitakin menetelmiä vaikuttaa yhteiskunnalliseen muutokseen ja erilaisia ​​menetelmiä liiketoimintakieltoon.

  Tutkimus myynnin tarjoaa yksilöiden säätiöt tarpeen kehittää huippuluokan tekniikkaa ja vahva menetelmät. Nämä opiskelijat voivat käyttää taitojen kehittämisen suunnittelu, logistiikka, kuluttajien psykologia, ja neuvotteluja. Muita etuja ovat pääsy ohjaajien ja ammattilaisille asiantuntemusta monia puolia myynti teollisuudelle.

  Kustannukset opetusta ja maksuja, jotka liittyvät läsnäolo tässä ohjelmassa voi olla hyvin erilainen kuin koulusta toiseen. Tämä pätee erityisesti kouluille eri maissa. Kiinnostuneita henkilöitä tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan tiettyjä tietoja.

  Työmahdollisuuksia ovat ne otsikot, kuten myynnin kehittämisestä edustajana, osto- Specialist, Sales Leader, ja mainosmyynti Specialist. Nämä kannat ovat saatavilla yksityiset ja julkiset organisaatiot.Vakuutusyhtiöt, rahoituspalvelut virastot, valmistus ja lääkealan yrityksiä, ja teknologiateollisuudessa kaikki vaatia palveluja myyntiedustajat.

  Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä kandidaatin tutkinto, tutustu vaihtoehtoja ohjelmalistauksen alla. Käytä lyijymuodossa saada lisää tietoa. Ensinnäkin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.