Keystone logo

2 Kandidaatti Ohjelmat sisään Nanotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Luonnontieteet
  • Kemia
  • Nanotiede
Opintoalat
  • Luonnontieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Nanotiede

Lukiokoulutuksen jälkeen monet opiskelijat haluavat ilmoittautua kandidaatin tutkintoon yliopistossa tai korkeakoulussa. Se on mahdollisuus jatko-opintoihin tietyllä uralla. Opiskelija siirtyy suuremmalla osaamisella ja markkinoinnilla. Tämä tutkinto on myös välttämätön vaihe ennen maisterin tutkintoa tai tohtorintutkintoa.

Monet ihmiset kysyvät, "Mikä on nanotieteen kandidaatti?" Nanotiede on monitieteinen ohjelma, joka yhdistää fysiikan, kemian ja biologian tekniikkaan. Tämän alan kaltaisten opiskelijoiden on oltava vahvoja matematiikassa ja tiede menestyä. Tyypillisiä kursseja ovat mm. Lasku, molekyylibiologia, kemiallinen reaktiivisuus, molekyylispektroskopia ja kvantti-ilmiöt. Yleensä tarvitaan paljon laboratoriotyötä. Vanhempi vuosi huipentuu usein suuriin tutkimushankkeisiin.

Nanotieteen kandidaatin opettajilla on yleensä suuria ongelmanratkaisutaitoja. He ovat nopeita arvioimaan tilannetta ja ratkaisemaan sen. Ne voivat myös olla hyviä ymmärtämään monimutkaisia ​​tietoja ja asioita.

Nanotekniikan kandidaatin ansaitsemisen kustannukset riippuvat eri tekijöistä. Koulun sijainti vaikuttaa opetukseen. Se, onko opiskelija valitsee osa-aikatyön tai kokopäiväisen ilmoittautumisen, voi myös olla tekijä. Opiskelijoiden on otettava yhteyttä laitokseen ja hankittava tarkat odotukset kuluista.

Nanotieteiden kandidaatin tutkinnon suorittaneiden osalta työmahdollisuudet ovat valtavat. Yksityiset yritykset ovat innokkaita työllistämään näitä opiskelijoita materiaalina tutkijoina tai teknologian kehittäjinä lääke-, avaruus- tai autoteollisuudessa. On mahdollista toimia myös rikosteknisten tutkijoiden ja armeijan tutkijoiden kanssa. Nanotiede suodattaa kaikki yhteiskunnan näkökohdat, joten lähes kaikki työllisyysalat ovat kiinnostuneita näistä tutkinnon suorittaneista.

Yliopistot ja korkeakoulut ympäri maailmaa tarjoavat Bachelor in Nanoscience. Jos opiskelijat asuvat alueella ilman helppoa pääsyä keskiasteen jälkeiseen koulutukseen, on myös verkkokursseja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.