Keystone logo

33 Kandidaatti Ohjelmat sisään Neurotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Terveydenhuolto
 • Neurotieteet
 • Neurotieteet
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (33)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Neurotieteet

  Opiskelijat, jotka valitsevat jatkaa kandidaatin Neurotieteen aloittamassa työselostus, joka keskittyy laaja opetusta peruspilareista modernin neurotieteen, matkapuhelinverkon järjestelmiin tasolle. Holding määrin tällä alueella tarjoaa kilpailuedun tällä erittäin vaativa kenttä.

  &nbsp

  Mikä on Bachelor in Neuroscience? Se on ohjelma, joka varustaa opiskelijoille keskeisiä periaatteita ja taitoja, jotka valmistavat heitä jatkamaan opintojaan menestyksekkäästi erilaisia ​​perustutkimuksen ja soveltavan tieteenalojen neurotieteen painopiste. Painopiste vaihtelee kognitiivisten ja biologisten tieteiden biotekniikan ja lääketieteen. Osallistujat oppivat myös perus- ja soveltavaa osaamista yleensä tieteen, psykologian ja biologian. Nämä lähestymistavat voivat olla maailmanlaajuisia teemoja, joiden avulla ne voivat hallita ja arvioida kriittisesti tietoa kentällä.

  &nbsp

  Perusteet opiskelija valitsevat ottaa Bachelor in Neurology ohjelma on monipuolinen.Esimerkiksi kursseja opettaa erilaisia ​​käsitteitä kuten kemia, fysiikka, psykologia, biologia, tietojenkäsittelytiede ja matematiikka. Uralla sisältää perusteellisia tutkimuksia hammaskivi, koostumuksen, solu- ja molekyylibiologia, psykologia, orgaaninen biologia, ja orgaanisen kemian luokissa.

  &nbsp

  Kustannukset vaihtelevat koulun ja ohjelma kestää yleensä kolmesta neljään vuotta. On tärkeää, että tutkimus valitsemaasi ohjelmaa huolellisesti varmistaa, että se sopii tavoitteesi.

  &nbsp

  Valmistuneet ovat suuren kysynnän määrä yhä kilpailukykyinen kantoja. Neurotieteen asiantuntemus on välttämätöntä monissa urapolkuja, kuten akateemisen tieteen ja lääketieteen. Toiset ovat koulutus, yleisen järjestyksen, biotekniikka, julkaisutoiminta, tieteellistä kirjoittamista, hyväntekeväisyyden ja laki. Jotkut valmistuneet seurata uravalintoja osaksi akateemista tutkimusta, opetushallinnon ja tutkimukseen.Opiskelija kehittää vankka tieteellinen perusta, jonka avulla ne voivat palvella yhteiskuntaa monipuolisesti vuorovaikutuksessa ikäisensä, tiedekunnan ja alan ammattilaisten intensiivisen oppimisen kokemuksia.

  &nbsp

  Vaihtoehdot ovat saatavilla erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten yliopistojen. Online-ohjelmat ovat erinomainen valinta henkilöille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla, joiden pääsy laitokseen. Web-pohjainen vaihtoehtoja ruokaa niille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.