Keystone logo

67 Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (67)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot

Bachelor 's tutkinto on ohjelman tutkimus, joka antaa yksilöille oppia syvällistä tietoa tietyn alueen etua samalla saada yleistä tietoa monilla muilla alueilla tutkimus. Tämä on keskiasteen jälkeinen tutkinto, joka on yleensä tarjotaan yliopistoissa.

Bachelor in Law on yksi ohjelma, joka voi olla oikea kiinnostuneille oikeudellisissa asioissa. Mikä on Bachelor in Law? Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille arvokasta perusteettomana käytettäväksi oikeudellisten teollisuudelle tai edeltäjänä oikeustieteelliseen. Opiskelijat saavat opetusta monilla lain, mukaan lukien omaisuus, sopimukset, hallinto-oikeuden, vahingonkorvauksia, ja rikos- ja riita-asiain käsittelyä. Opiskelijat valitsevat usein erikoistuminen tutkimuskohde ohjelman sisällä. Nämä voivat sisältää perheoikeuteen, terveys laki, vanhin lain tai kansainvälisen oikeuden.

Kun opiskelija suorittaa kandidaatin ohjelma lain, he tulevat pois toivottavaa laatua on laillisesti ajattelevia.Opiskelija kehittää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisun taitoja, jotka muuntavat hyvin muihin ammatteihin. He oppivat myös arvon kirjallisesti hyvin ja käyttäen selkeitä ja rehellisiä logiikka.

Liittyvät kustannukset kandidaatin Oikeustieteen tutkinto vaihtelevat riippuen monista tekijöistä, mukaan lukien toimielimen tarjoaa koulutusohjelman, alue maailmassa, jossa laitos sijaitsee, ja kesto luokissa. Opiskelijan tulee aina tietää ja ymmärtää niiden taloudellinen vastuu ennen ilmoittautuminen.

Valmistuneet näistä ohjelmista eivät rajoitu uran oikeudellisissa asioissa. Liiketoiminta on käsiteltävä lakeja missä se sijaitsee, niin yritykset kaikilla aloilla talouden halu koulutuksen saaneet työntekijät oikeudellisissa asioissa. Kuitenkin monet valmistuneet eivät mene jatkamaan tohtoria lain tulla asianajajia. Muita mahdollisia uraa muun muassa avustavana, laki virkailija, oikeusapu työntekijä, tuomari, vähäisiä vaateita tuomarille ja konsultti.

Teknologia tekee etsivät ja soveltamalla kouluun verkossa helpompaa kuin koskaan ennen. Voit hakea verkossa, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.