Keystone logo

48 Kandidaatti Ohjelmat sisään Opettajankoulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Opettajankoulutus
Opintoalat
  • Kasvatustiede (48)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Opettajankoulutus

Kandidaatin tutkinto voidaan ansaita yliopistosta sen jälkeen, kun koulun luottovaatimukset on suoritettu. Tämä tutkinto merkitsee sitä, että vastaanottaja on suorittanut yleiset vaatimukset yliopistossa ja saanut erikoistunutta opintoalaansa.

Mikä on opettajankoulutuksen kandidaatti? Tämä tutkinto voi valmistaa oppilaita opettamaan muita K-12-ympäristössä. Opiskelijat voivat oppia opetustekniikoita lapsen kehityksen lisäksi. Opetussuunnitelman suunnittelussa keskitytään tyypillisesti, sillä opettajien odotetaan yleensä luovan oman opetussuunnitelmansa valtion virastojen ja yksittäisten koulujen ohjeiden mukaisesti. Opettajankoulutuksen kandidaatin tutkinnon suorittaneita henkilöitä voidaan kouluttaa myös koulutustekniikassa, mukaan lukien uudet luokkahuoneen työkalut, kuten vuorovaikutteiset valokuvakirjat.

Opettajankoulutusohjelman kandidaatin opiskelijana yksilöt voivat kehittää viestintä- ja organisaatiotaitojaan, jotka edistävät sekä tulevia työmahdollisuuksia että jokapäiväistä elämää. He voivat myös saada todellista kokemusta luokkahuoneessa, joka auttaisi tulevissa opetuspaikoissa.

Kandidaatin tutkinnon lukukausimaksut ja lisäkustannukset voivat vaihdella ohjelman tarjoaman koulun mukaan. Maa, jossa koulu sijaitsee, voi myös vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Opettajankoulutuksen kandidaatin tutkinnon suorittaneet voivat löytää perus- tai keskiasteen opettajia julkisissa ja yksityisissä kouluissa. Jos luokkahuoneessa pysyminen ei ole houkutteleva, tutkinnon suorittajat voivat myös löytää koulutusta paikallisissa tai kansallisissa hallituksissa, jotta he voivat vaikuttaa lainsäädäntöön, edistää koulutuksen merkitystä ja puolustaa lisäresursseja. Yksilöt voivat työskennellä myös yrityksille, jotka tuottavat oppimateriaaleja, kuten oppikirjoja, valmiita opetussuunnitelmia ja standardoituja testejä kirjoittajina, konsultteina ja tutkijoina. Näissä rooleissa ne voivat auttaa kehittämään näitä materiaaleja sekä työskentelemään yritysten ja kouluttajien välisenä yhteyshenkilönä.

Opiskelijatutkinnon suorittaneita opiskelijoita voivat hakea ohjelmia eri puolilta maailmaa. Yliopistot voivat tarjota sekä perinteisiä että online-luokkia tähän tutkintoon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.