Keystone logo

348 Kandidaatti Ohjelmat sisään Opetusala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
Opintoalat
  • Kasvatustiede (348)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Opetusala

Monille opiskelijoille ylioppilastutkinto tai Ged sertifiointi, jotka haluavat jatkaa opintojaan, bachelor 's tutkinto on hyvä seuraava askel. Tämä perus tutkinto edellyttää yleensä tietty määrä yleisiä opintoja sekä tarkempi ohjelma keskittyy opiskelijan 's valinta.

Mikä on Bachelor in Teaching? Tämä tutkinto on suunniteltu valmistamaan tutkinnon uran koulutukseen; molemmat läpi opetusta oppimisen teoria ja antamalla opiskelijoille harjoitella näitä taitoja luokkahuoneessa. Ohjelmat on usein erityisiä painotuksia, kuten etsivää ja yhteisön koulutus, varhaiskasvatus, tai tietyn kurinalaisuutta keskittyä. Esimerkiksi opiskelija mielenkiintoista tulossa Englanti opettaja voi ottaa kursseja varauduttava, että tavoite, ja siten altistua opetuksen teoria siitä, miten opettaa lukemista ja kirjoittamista. Näin ollen opetussuunnitelman näistä ohjelmista on hyvin vaihtelevaa riippuen koulun ja yksittäisen opiskelijan 's tavoitteet.

Tärkein hyöty valmistuen Bachelor in Opetus on arvokas taito asettaa nämä ohjelmat voivat tarjota. Lisäksi tuntemus riippumatta kurinalaisuutta keskittyä he valitsevat, opiskelijat voivat saada olennaista kokemus työskentelystä oppilaiden kaikenikäisten monenlaisia ​​yhteyksissä. Valmistuneet tulevat pois näitä ohjelmia vahva suullinen viestintätaidot, hallintaa eri opetusta tekniikoita, ja kokemusta, jolla ajatella jaloilleen ja ratkaista ongelmia kuin ne syntyvät.

Jokainen ohjelma on erilainen liittyvistä maksuista rekisteröinti ja ilmoittautuminen. Yhteystiedot koulut suoraan lisätietoja kustannuksista voit odottaa maahantuonnissa.

Tausta koulutukseen avaa monia ovia, kun se tulee tulevaisuudessa mahdollisesti uraa.Koska ratkaiseva ja siirrettäviä taitoja ja kokemusta tämän polun tutkimus tarjoaa valmistuneet opetusohjelmien voi mennä uraa millään useilla aloilla, mukaan lukien mutta ei rajoitu niihin liittyvät suoraan koulutusjärjestelmään. Lisäksi koulutustaitoja valmistuneet voivat hyödyntää niiden hiottu viestintätaitoja ja reaalimaailman kokemus, sekä erittäin kysyttyjä kykyjä monilla aloilla liiketoiminnan journalismiin.

Ilmoittautumalla verkossa ohjelman kautta Bachelor Studies on erityisen kätevä tapa harjoittaa Bachelor in Opetus koska se antaa opiskelijoille pääsyn monille arvostettu ohjelmia eri puolilla maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.