Keystone logo

33 Kandidaatti Ohjelmat sisään Organisaatiohallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Hallinnon opinnot
  • Hallinto
  • Organisaatiohallinto
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Organisaatiohallinto

Kandidaatin tutkinto yleensä kestää neljä vuotta loppuun, mutta voi kestää niin kauan kuin seitsemän vuotta. Tämä on suorittaville tutkinto, joka voi keskittyä tiede, matematiikka, taiteen tai humanististen. Kandidaatin tutkinto on usein tarpeen, ennen kuin opiskelija voi jatkaa tahansa jatko-ohjelma.

Mikä on Bachelor in Organizational Management? Bachelor of Organizational Management on opinto joka keskittyy siihen, miten organisaatiot toimivat. Jotkin ohjelmat saattavat näyttää viestinnän, henkilöstöhallinnon, päätöksenteko, eettinen ryhmäilmiön ymmärtää paremmin, miten hallita organisaatioille. Kurssit vaaditaan suuria voi vaihdella yhden laitoksen seuraavaan mutta voisi sisältää viestintä, johtamisen organisaatioille, organisaation kehittäminen tai periaatteita henkilökohtaisten ja johtajuutta.

Tämän tyyppinen tutkinto, opiskelija voi olla paremmat valmiudet arvioida ja muuttaa hänen johtamistyyli paremmin sopivaksi tietyn organisaation. Tämä voi johtaa korkeampaa palkkaa tai edistäminen. Kandidaatti in Organizational Management on hyödyllistä, koska käytännön kokemusta se tarjoaa.

Kun se tulee kustannuksia kandidaatin tutkinto, se voi olla vaikea arvioida. Tosiasia on, opetusta vaihtelee suuresti laitokselta laitokselle. Sijainti college, miten ottaa luokat ja kuinka paljon kursseja otat voi olla rooli kustannukset astetta.

Useimmat tutkinnon kandidaatin tutkinnon voitto lähtötason tehtävissä. Tämä määrin jonkin verran aikaisempaa kokemusta, pitäisi kuitenkin valmistautumaan Keskijohdon asema eri toimialoilla, kuten valtion, vähittäiskaupan tai myynti. Jotkut valmistuneet jopa valita oman yrityksen.Bachelor of Organizational Management voidaan myös valmistella teitä jatkamaan maisteriksi tai tohtorin.

Kun olet valmis soveltamaan, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.