Keystone logo

28 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtajuus Organisaatiojohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Johtamisopinnot
  • Johtajuus
  • Organisaatiojohtaminen
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (28)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtajuus Organisaatiojohtaminen

Kandidaatin on perustutkintoa astetta, joka tarjoaa kehittyneitä opetusta tietyn alueen etua. Opiskelijat, jotka harjoittavat kandidaatin harjoittelet valitun uran tai pohjaa lisätutkimuksia jatko-opinnoissa.

Mikä on Bachelor in Organizational Leadership? Tämä koulutusohjelma luojana tietoa ja taitoja, joita tarvitaan johtajuutta sellaisilla aloilla kuten henkilöstöresurssien ja kaupallisille organisaatioille. Erikoistuminen on myös tarjolla viestinnän korostaen ihmissuhde vaihtoa ja rakentaminen viestinnän ratkaisuja. Opetussuunnitelma johtajuutta sisältää kursseja kuten kriittistä ajattelua, hallinta, kirjanpito, budjetointi, ja tietojärjestelmät. Henkilöstöjohtaminen opetus järjestetään tutkimuksia sosiologian ja psykologian, työn analyysi, sijoitus, palkkiot, etuisuudet, koulutusta ja työntekijöiden välisissä suhteissa. Aatteellisen erikoisuus keskusten miten yhteiskunnallisia ongelmia käsitellään kautta voittoa virastot.Mahdollisuudet tarjotaan harjoittelupaikkoja ja osallistuminen tapaustutkimuksia.

Opiskelijat ohjelman ymmärtää henkilökohtaisen kasvun kehittämällä kriittisen ajattelun ja päätöksenteon taitoja. Kenttä tarjoaa mahdollisuuden hyötyä yhteisölle ja harjoittaa yksittäisten intohimoja kautta johtajuutta kaupallisille organisaatioille.

Koulut monissa eri maissa tarjoavat ohjelmia johtajuutta. Opetussuunnitelma ja sijainti ovat määritettäessä kustannustekijät. Löytää paras vaihtoehto täyttämään yksittäisten etujen ja tavoitteiden, opiskelijoiden tulisi maailmanlaajuisen mahdollisuuksia.

Valmistuneet ovat varustettu ottamaan johtotehtäviin eri puolista organisaatiorakenne, kuten hallinto, rahoitus, varainhankinta ja markkinointi. Viestinnän keskittyminen avaa ovia uran kuten suhdetoiminnan edustava, sosiaalinen media asiantuntija, media koordinaattori, tekninen kirjoittaja, ja tietojen hallinta.Henkilöresurssien vaihtoehto tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä koulutukseen ja kehittämiseen, työharjoittelua, etuuksien hallinnoinnin ja työpaikkojen analysointi. Taidot ja tiedot on saatu ohjelma voidaan soveltaa voittoa areenalla sekä yleisen liiketoiminnan alalla.

Aloita palkitsevan uran alalla, joka voi tehdä ero maailman, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.