Keystone logo

4 Kandidaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Paikkatietotekniikat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Paikkatietotekniikat
Opintoalat
  • Luonnontieteet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Paikkatietotekniikat

Kandidaatti-ohjelma on jatko-opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille tietoa, jota he tarvitsevat työllisyyden tai korkeakoulututkinnon suorittamiseksi. Jotkut henkilöt voivat suorittaa ohjelman kahden tai kolmen vuoden aikana, kun taas toiset kestää kuusi tai seitsemän vuotta sen lopettamiseksi.

Mikä on kenttätutkimus geospatialissa? Tämä ohjelma on suunniteltu opettamaan osallistujille teollisuuden ja paikallisten, alueellisten ja kansallisten hallitusten vaatimat tekniset taidot. Kurssit voivat keskittyä geoinformaatiojärjestelmien sovellusten kehittämiseen ja opettamaan oppilaita käyttämään näitä sovelluksia analyysiin ja resurssien hallintaan sekä inhimillisesti että luonnollisesti. Kurssit voivat myös keskittyä maantieteeseen, navigointijärjestelmiin, karttoihin ja fotogrammetriikkaan.

Tämän ohjelman kurssit tarjoavat yleensä opiskelijoille useita arvokkaita taitoja, mukaan lukien kyky ajatella strategisesti ja suuremman kuvan mielessään. Osallistujilla on yleensä voimakas analyysivalmius ja geospatiaalisen teknologian teoreettinen ja soveltuva käsitys. Nämä taidot voivat olla hyödyllisiä myös GIS-alalla, mutta yleensäkin elämässä.

Paikkatietotekniikan kandidaatin kustannukset vaihtelevat ja kaikki riippuu siitä, missä opiskelija päättää mennä kouluun ja kuinka kauan hän tulee ohjelmaan. Kaikkien opiskelijoiden on kannustettava tekemään tutkimuksensa ennen hakemusta ohjelmaan.

Tämän intensiivisen ohjelman jatko-opiskelijat valmistellaan yleensä jännittävimpiin paikkoihin, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, GIS-teknikko, kartografi, paikkatieto-analyytikko ja fotogrammetri. Vaikka kannat ovat kilpailukykyisiä, yksilöt voivat löytää menestystä useilla eri aloilla, kuten hallitus, akateeminen korkeakoulu, valmistus tai tutkimus ja kehitys. Tällä hetkellä työn kasvunäkymien ennustetaan kasvavan.

Monet laitokset tarjoavat tätä erityistä ohjelmaa, mutta opiskelijan päätyminen riippuu hänen sijainnistaan, budjetistaan ​​ja aikataulustaan. Verkkokurssit tarjoavat joustavuutta, jota luokkahuoneympäristö ei. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.