Keystone logo

23 Kandidaatti Ohjelmat sisään Pedagogiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kasvatustiede
 • Instruction
 • Pedagogiikka
Opintoalat
 • Kasvatustiede (23)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Pedagogiikka

  Vaikka kandidaatin tutkinto voi usein johtaa maisterin ja tohtorin tutkintoon monilla opintoaloilla, se on huomattava saavutus sinänsä. Tämä tutkinto kestää yleensä noin neljä vuotta, mikä vaatii joskus kapteeniprojektia tai -tutkimusta todistaakseen, että kenttä on hallitseva.

  Mikä on pedagogiikan kandidaatti? Tämä tutkinto on suunniteltu auttamaan opiskelijoita tutkimaan opetus- ja oppimismenetelmiä, jotka on usein suunniteltu tietyn ikäryhmän lapsille. Pedagogiset opinnot voivat olla alkeis- tai yläasteen luokkahuoneita, kun taas muut potentiaaliset painopistealueet ovat sosiaalityö, kuten lastenhoito ja perhe-tuki. Mahdollisia aiheita luokissa voi olla lapsipsykologia, digitaalinen pedagogiikka tai arvioinnin ja testauksen suunnittelu.

  Opiskelijat, jotka harjoittavat pedagogiikan kandidaatin tutkintoa, kehittävät usein vahvoja ihmissuhteita ihmisten ymmärryksen ja viestinnän tietämyksen ansiosta. Tämä oppiaine voi myös edistää osaamista opetussuunnitelman suunnittelussa ja arvioida opetus- tai online-materiaaleja projektin tavoitteiden saavuttamiseksi.

  Pedagogiikan kandidaatin kustannukset vaihtelevat laitoksen sijainnin ja vaatimusten mukaan sekä siitä, otetaanko osa-aikatyötä vai kokopäivätyötä. Potentiaalisten opiskelijoiden tulisi olla varovainen valitsemaan laitos uransa tavoitteiden mukaisesti.

  Pedagogiikan opiskelu voi johtaa arvostukseen, joka on laajasti sovellettavissa työelämässä. Korkeakoulututkinnon pedagogiikan tutkinnon suorittajat voivat hakeutua työhön opettajina tai ohjaajina, opetussuunnitelmien kehittäjinä tai koulutuspolitiikan analyytikoina. On olemassa myös useita työpaikkoja, jotka ovat sopeutuneempia sosiaaliseen työhön, kuten lastenhoidon opettamiseen tai vanhainkodin ohjelmien kehittämiseen.

  Pedagogiikan kandidaatin ansaitseminen voisi auttaa opiskelijoita uran tavoitteiden saavuttamiseen. Maailmanlaajuisesti on monia vaihtoehtoja, kuten joustavat verkkoasetukset. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.