Keystone logo

76 Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Mediadesign Pelisuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Muotoilun opinnot
  • Mediadesign
  • Pelisuunnittelu
Opintoalat
  • Muotoilun opinnot (76)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Mediadesign Pelisuunnittelu

Monet opiskelijat, jotka päättävät jatkaa Bachelor in Game Design aloittamassa työselostus keskitytään tekniikoihin ottamaan pelin ideasta kautta loppuun. Holding määrin tällä alueella tarjoaa kilpailuedun tällä erittäin vaativa kenttä.

Mikä on Bachelor in Game Design? Se on ohjelma, joka varustaa opiskelijoille olennaiset tiedot, kuten tuotanto tekniikoita. Osallistujat oppivat myös perusrakenneosia pelisuunnittelun ja työkalujen kääntää ideoita näytön. Nämä lähestymistavat voivat olla maailmanlaajuisia teemoja, jotka vaikuttavat jokaisen segmentin yhteiskunnan innovaatioihin ja muuttaa tarinan kehittämiseen, pelattavuus, ja tuotannon tarpeisiin elektroniikkateollisuudelle. Opiskelija valitsee vaihtoehtoja laajan valikoiman prosesseja, jotka käsittelevät estetiikka ja upottamalla, suunnittelutyökalut, prototyyppien, sosiaaliset vaikutukset, käytettävyys, testaus, ja pelata tasapainotus.

On monia syitä, miksi opiskelija voi halutessaan jatkaa kandidaatin Game Design. Kurssit opettaa erilaisia ​​käsitteitä, kuten kulttuurin ja yhteiskunnalliset vaikutukset sähköisen pelaamista, arvioimalla sosiologinen, psykologinen ja antropologian vaikutukset pelisuunnittelu. Opiskelijat voivat halutessaan ottaa ohjelmistojen kehittäminen, atk-alustan teknologiat, olio-analyysi ja suunnittelu, sekä verkon ja tietoliikenteen hallinta luokissa.

Kustannukset vaihtelevat koulun. Ohjelma kestää kolmesta neljään vuotta. On tärkeää, että tutkimus perusteellisesti valitsemaasi ohjelmaa varmistaa, että se sopii tavoitteesi.

Valmistuneet ovat suuren kysynnän määrä yhä kilpailukykyinen kantoja, kuten erikoistuneita ohjelmoijat, johtaa ja sisällön suunnittelijat, peli mekaniikka suunnittelijat, tekoäly ohjelmoijat, verkko ohjelmoijat, ja grafiikka ohjelmoijia.Opiskelija kehittää vahva luova, tekninen ja analyyttinen perusta vuorovaikutuksessa ikäisensä, tiedekunnan ja alan ammattilaisten intensiivisen oppimisen kokemuksia.

Vaihtoehdot ovat saatavilla eri kansainvälisten yliopistojen. Online-ohjelmat ovat ihanteellinen valinta niille henkilöille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla maailmanlaajuisesti rajoitettu pääsy laitokseen. Web-pohjainen vaihtoehtoja ruokaa niille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.