Keystone logo

118 Kandidaatti Ohjelmat sisään Perusopetus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kasvatustiede
 • Perusopetus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (118)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Perusopetus

   Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat yleensä kolmen tai viiden vuoden opetussuunnitelman sekä yleisissä että erityisissä oppiaineissa. Osallistujat valitsevat yleensä tarkennusalueen, jota usein kutsutaan pääaineeksi. Ne, jotka haluavat harjoittaa maisterin tai tohtorin tutkintoa, joutuvat usein suorittamaan ensin kandidaatin.

   Mikä on ala-asteen kandidaatti? Ohjelma antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja asiantuntemuksen, jotta he voivat menestyä peruskoulun opettajina. Osallistujat yleensä osallistuvat pedagogiseen teoriaan, lapsipsykologiaan ja opetustekniikoihin. Opiskelija oppii myös yleisiä tietoja monista akateemisista aiheista. Ohjelmasta riippuen osallistujat saattavat myös odottaa oppivansa vieraan kielen taitoa tai hankkivan taitoja työskennellä vammaisten lasten kanssa. Kandidaatin ohjelmantutkijat yleensä viimeistelevät opetussuunnitelmansa ottamalla oppilaan opetuksen, joka on suunniteltu antamaan heille reaalimaailman luokanopetuksen altistumista.

   Opiskelijat, jotka ilmoittautuvat peruskoulutusohjelmaan, hankkivat sekä henkilökohtaisia ​​että ammatillisia taitoja. He oppivat ajattelemaan kriittisesti ja hallitsemaan pitkän aikavälin hankkeita. Merkittävämmin opiskelijat oppivat opetus- ja yhteistyötaitoja. Valmistumisen jälkeen useimmat voivat opettaa lapsia tehokkaasti.

   Kandidaatin peruskoulutusohjelman kustannukset riippuvat korkeakoulusta. Kiinnostuneet henkilöt tutkivat usein kaikkia mahdollisia instituutioita ymmärtämään paremmin oppimisbudjettien valmistelua.

   Luokkahuoneen opettaja on yleisin peruskoulutusohjelman kandidaatin tutkinnon suorittaneiden urapolku. Tutkinnon suorittaneilla on kuitenkin tarvittavat taidot ja asiantuntemus kilpailla monenlaisista ammattimaisista tehtävistä. Jotkut haluavat työskennellä yritysmaailmassa yritysten kouluttajina, auttaen aikuisia oppimaan taitoja, joita he tarvitsevat tehokkaasti hoitamaan tehtäviään. Muut tutkinnon suorittaneet päättävät harjoittaa maisteriohjelmaa ja tohtorintutkinnon astetta koulupäälliköiksi tai piirin hallinnoijiksi. Kuitenkin valmistuneet ansaitsevat usein kilpailukykyisen palkan.

   Koska ala-asteen koulutusohjelmat ovat saatavilla laitoksilla eri puolilla maailmaa, opiskelijoilla on monenlaisia ​​mahdollisuuksia jatkaa tutkintoa. Jotkut saavat opetusta perinteisissä luokkahuoneissa, kun taas toiset ottavat kursseja verkossa. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.