Keystone logo

43 Kandidaatti Ohjelmat sisään Piirustus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taidealan opinnot
 • Kuvataide
 • Piirustus
Opintoalat
 • Taidealan opinnot (43)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Piirustus

  Ansaita kandidaatin Drawing on erinomainen tilaisuus henkilöille, jotka haluavat harjoittaa luovaa käytäntöä, jota tukee erikoisosaamista pankki nykyaikainen ja historiallinen taide ja kulttuuri. Opiskelijat saada tutkinto piirustus voi tulla ammattilaisia ​​televisio, teatteri, julkaisutoiminta ja video teollisuuden, tai uraa taiteena hoitajien tai taide johtajat museoissa ja gallerioissa.

  Mikä on kandidaatin Drawing? Se on tapa varustaa opiskelijoille keskeisiä tietämyksen menestymisen edellytys, kuten motivaatio, kurinalaisuutta ja sitoutumista teoreettisen käytännössä. Se yhdistää tutkimukset eri alojen, kuten arkkitehtuuri, suunnittelu, ja historia, täydentää opiskelijan erikoistumisen. Ohjelma osallistujat oppivat myös erilaisia ​​taideteollisuuden, kuvataiteen ja kulttuurin kenttätutkimuksia.

  On runsaasti syitä, miksi yksilöiden halutessaan hankkia Bachelor in Piirto.Esimerkiksi ohjelma opettaa erilaisia ​​taitoja, kuten tekniset, teoreettiset ja käsitteelliset tekniikoita ja menetelmiä. Opiskelijat voivat odottaa tutkia visuaalisen taiteen, kulttuurin, suunnittelu, taidehistoria, nykytaide, piirustus, maalaus, valokuvaus, ja Koekasvualustat.

  Ohjelman kustannukset vaihtelevat laitoksen. Ohjelman opetussuunnitelma kestää yhdestä kolmeen vuotta. Yksilöt on perusteellisesti tutkimuksen kouluissa ennen sitoutumalla varmistaa, että ohjelma tarjosi sopii heidän tavoitteensa.

  Yksilöt, jotka osallistuvat ohjelmaan joutuvat usein kysynnän yhä kilpailukykyinen uran kuten valokuvaajat, kuvaamataidonopettajille, lasi ja korut suunnittelijat, maalarit, taide arvioijat, historioitsijat, graafikoita, ja kuvanveistäjiä. Opiskelija kehittää hyvän käsityksen mitä se tekee tulla ammattitaiteilija keskittymällä syvällistä tietoa ja arvostusta piirustus.

  Monet kansainväliset mahdollisuudet ohjelman olemassa peräisin monenlaisia ​​yliopistoissa. Online luokat ovat ihanteellinen vaihtoehto henkilöille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa. Web-pohjainen vaihtoehtoja ruokaa opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.